Miért fontos a vulkán?
Figyelt kérdés
Foglamazást kell irnom 15-20 sorban a vulkán fontosságairól.de mik ezek? mit irjak 15 sorban?2012. okt. 27. 18:08
1/5 anonim válasza:
mért lenne fontos a vulkán? gyakorlati hasznát nem látom
az egyetlen "fontossága", hogy a tudósok ezáltal rájöttek, hogy a föld belsejében láva van és ezt tudják vizsgálgatni egy rakás pénzért, aminek szintén nincs értelme, viszont az ismereteink bővülnek, ami nem hátrány
2/5 anonim válasza:
elpusztít minden életet ami az útjába kerül és a hamvaiból új élet születik
3/5 anonim válasza:
jah és az óceán alatti vulkánok kitörésükkor új szigetet hoznak létre, teret adva az életnek
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,már meg is van!nagyon hálás vagyok :)
2012. okt. 27. 19:00
5/5 anonim válasza:
nincs mit, először én se tudtam mi a vulkánok fontossága, de aztán eszembe jutott a szigetképződés, amúgy írhatsz példákat is pl: Hawaii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!