Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mennyit keres egy régész?

Mennyit keres egy régész?

Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 12:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem olykor elég sokat, mire bármit is talál.
2012. okt. 20. 12:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Sokat, szinte egész nap keres. Néha talál is.
2012. okt. 20. 12:07
 3/7 A kérdező kommentje:
haha, úgy értettem mennyi a fizetése
2012. okt. 20. 12:22
 4/7 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem az ilyen alibi melókra az állam egyre kevesebbet fordít. Gondolj csak bele, egy orvost fizetsz meg rendesen aki életeket ment, naponta akár többet vagy egy földtúró bohócot aki 1 hónap alatt kiás valami cserepet aminek a fele hiányzik. Persze szükség van a múlt megismerésére, csak épp nem ilyen gazdasági időszakban.

Persze lehet, hogy jó lobbisták, mikor az állami apanázsért kuncsorognak és akár egy 200e Ft-os fizut is kikönyörögnek. Egyáltalán kitől kapják a fizetést? Múzeumtól? Vagy van valami agyagtúró régészszövetség?

2012. okt. 20. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
# 4/4: Neked mi a fene bajod van?
2012. okt. 21. 00:04
 6/7 mustafa33 ***** válasza:
67%
Semmi, nem látod, hogy ő a mai kor embere? A fogyasztói társadalom tipikus bunkója?
2012. okt. 21. 03:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Jajj lányok! Ne vegyétek mér ennyire komolyan ezt az oldalt. Némi humor is kell olykor.

De nézzétek csak mit találtam abban a kis dobozban ami a "Keress!" gomb mellett van.

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__33..

2012. okt. 21. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!