50g egyenlő 50ml-el?
konkrétan ez a krém érdekelne, az oldalon az összes krém ml-ben van feltüntetve nem értem ezt miért grammban írják!
Azért grammban írják, mert nekik így tetszik. Senki sem kötelezte a gyártót, hogy ml-ben adja meg a krém mennyiségét.
Egyébként meg ha nem érted az eddigi válaszokat, akkor guglizz rá a sűrűségre, mint fogalomra.
Vélhetően előnyösebb grammban közölni, mint milliliterben. Ha a víznél sűrűbb anyagról van szó, akkor 50 g anyag lehet, hogy csak 15 ml lenne. Az pedig "kevés". Ugyanis sokan váltják "egy az egyben" a millilitert grammra. Így viszont - igaz jogos, mert nem kötelezik őket térfogat megadására, szándékos és valószínűleg tudatos - "félrevezetés" áldozata vagy.
Tehát én szinte BIZTOS vagyok benne, hogy a víznél sűrűbb anyag van a tégelyben, azaz az is biztos, hogy NINCS 50 ml benne. Lehet, hogy 30 ml, lehet, hogy 40 ml, de az is lehet, hogy 20 ml. Ha ml-ben több lenne, mint 50, abban írták volna rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!