XDDDD A legprofibb mérnökök nem képesek úgy megépíteni hogy úgy működjön ahogy a filmbe az ARC reaktort is megépítették már páran de csak néhány led meg valami elem van benne hogy úgy nézzen ki mint a filmben. Ha csak sima dísz páncélt akarsz azt meglehet építeni, csak vegyél hozzá nyersanyagot csináld meg az elemeket majd rakd össze valahogy aztán festékszóróval lefújod szépen és meg is van a model de működő csodapáncélt te nem fogsz tudni alkotni XD
Igazából az egyetlen kivitelezhetetlen az energiaforrás.
Ha az megvan, a többi már nem probléma :D
2012. szept. 30. 21:46
4/12 anonim válasza:
Egy nagy teljesítményű számítógép, egy rakat hidraulika és egy motor, ami meghajtja azt. Nem olyan nagy kunszt, csak széleskörű szaktudást igényel a megtervezése és megépítése. Egy 20-30 főből álló mérnökgárda megtámogatva párszázmillió forinttal a jelen technológiával meg tudja építeni. Persze csodákra nem lesz képes, repülni nem fog, ugrani sem, de menni már tudna.
Vasember ruhát csak azért nem lehet kapni a boltokban, mert a kutya sem venné meg.
2012. okt. 2. 00:21
5/12 anonim válasza:
azt hittem, jelmezre gondolsz :D
2012. okt. 2. 21:07
6/12 anonim válasza:
szerintem azért valahogy kivitelezhető mert sok olyan dolgo volt régen is amit lehetetlennek tartottak és végül mégis megvalósították itt szerintem a repülés közben rádható G erőkkel kelelne kezdeni valamit az energia forrással és a rakéta hajtóművel mert kis helyen nem nagyon fér el meg elkellene jól szigetelni az emeberi testtől azt a nagy hőt. ha valaki tud ezekre valami módszert az irjon mert engem is érdekel a dolog
2012. nov. 11. 21:38
7/12 anonim válasza:
Még a G erők sem probléma csupán valami folyadékot kéne rakni a ruhába pl vizet.Az egyetlen probléma az energia.Mi a francból lehetne biztonságosan nagy mennyiségű energiához jutni.
2012. nov. 24. 22:03
8/12 anonim válasza:
Hát mi kell?
Kb annyi pénz, mint Tony Starknak, és minimum öt év gyakorlat...
De komolyan. A G-erő ilyen szempontban tényleg nem baj, mert valami folyadékkal megoldható, de az energiaforrás tényleg baj már.
2013. márc. 16. 17:06
9/12 anonim válasza:
Ennyi hülyeséget amit ti itt összehordok. Hidraulika meg stb.:D
2013. máj. 14. 20:23
10/12 anonim válasza:
Megfelelő képzettség fizikából, kémiából és modellezésből.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!