Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ez lidérc nyomás? Ha igen...

Booldoser kérdése:

Ez lidérc nyomás? Ha igen mitől lehetet?

Figyelt kérdés
Ma reggel azt álmodtam, hogy nem tudok mozogni és Slander man benyúlt az ablakon és elkezdet üvölteni én is üvöltöttem volna, hogy elijesszem, mert ez (mert ez más álmokban bejött xD) aztán még azzalis probálkoztam, hogy mögé teleportálok és leütöm egy boling golyóval de nem tudtam teleportálni de én csak belső hangból tutdam üvölteni xD aztán még azzalis probálkoztam, hogy mögé teleportálok és leütöm egy boling golyóval de nem tudtam teleportálni és ő nem tántorodott sőt be teleportált az ajtóm elé és villogni kezdet és teleportált ki be. És szerencsémre felébredtem aztán akkora "traumám" lett emiatt hogy még egy fél órát gondolkoztam, hogy mi is történt. (amugy az egész nagyon élethű volt) ez amugy lidérc nyomás lehetett? Ha igen mi okozhatta?

2012. szept. 25. 16:41
 1/1 anonim válasza:
Szerintem sima rémálom.Az agyad így dolgozza fel az aznapi eseményeket semmi több:)
2012. okt. 2. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!