Mit gondoltok a hibernációról?
Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 19:44
1/4 anonim válasza:
Mutyinak tűnik az egész 100e dollár/fő, nem tudom elképzelni,hogy hosszú távon üzemeltetni lehessen.
Amit műszaki oldaláról mutatnak az bármi lehet.
orvosilag meg...ahogy a vért kicserélik valami fagyállóra ,elég kétséges hogy újra éleszthető.
2/4 anonim válasza:
Nekem legjobban az tetszik benne,hogy akik hibernálják sok pénzért az embert,soha nem tudják meg,hogy mi az eredmény.Legfeljebb akkor,ha 30-40 év múlva ébresztik.De ennyi időre gondolom,nem érdemes hibernáltatni magát senkinek.
3/4 anonim válasza:
Szerintem az egész egy nagy üzleti fogás,elkeseredett beteg embereknek adnak hitet a túlélésre,holott az egész folyamat nincs bebizonyítva,hogy működik,egy embert sem támasztottak föl a halálból,őket sem fogják!De a remény mindig él,hátha........
4/4 anonim válasza:
Abban a formában ami gondoltak nem lehetséges. Minden sejt roncsolódik. Ha a genetika elér egy bizonyos szintet akkor új életet lehet "kreálni" a befagyasztottból. (Elgondolkodtató az egyiptomi fáraók és szinte minden mumifikálása, talán tudták hogy egyszer eljut a tudomány arra a szintre hogy a megőrzött génjeikből újra születhetnek?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!