Veletek volt már ilyen, vagy hasonló?
Figyelt kérdés
Este még alvás előtt bekapcsoltam egy zenét, amit egész este folyamatosan hallgattam (alvás közben). Ez előtt nem nagyon hallhattat még ezt a zenét de nagyon tetszett, ezért másnap este is arra akartam elaludni, de amikor bele hallgattam egyszerűen fel sem ismertem annyira másmilyen volt. Már egyáltalán nem tetszik. (biztos, hogy ugyan azt a zenét hallgattam meg)2012. szept. 14. 22:22
1/4 anonim válasza:
Hasonló volt, olyan hogy álmomban többször is hallottam valamilyen zenét, és egyszerűen úgy emlékeztem, hogy annyira gyönyörűen szólt, hogy a valóságban tudtam, hogy nem szólna így. Az agy miatt van így, attól függ hogy az hogyan jeleníti meg nekünk a dolgokat, és félálomban vagy alvás közben úgy látszik, más "szinten" vagyunk. Jó lenne, ha folyton ilyen szinten tudnánk lenni, bár vannak módszerek, amikkel valamennyire el lehet érni, hogy a tapasztalatunk, érzékeléseink mások legyenek, sokkal csodásabbak.
2/4 anonim válasza:
Persze, volt már hasonló.Például olyan, hogy egyik nap meghallgatok egy számot, aztán ugyanazt másnap is és lassabbnak vagy épp gyorsabbnak tűnik és ezt sehogy sem értem, hogy lehet.Hisz ugyan az a zene.Van olyan is, hogy egyik zene ma tetszik, holnap nem, ez a hangulatomtól függ.
3/4 anonim válasza:
Ez azért van így, mert a világ szubjektív.
4/4 anonim válasza:
Én például tudom, hogy ha egy új, összetett dallamot először hallok, és mondjuk tetszik, akkor azt másnapra teljesen elfelejtem. Akkor is, ha tudatosan megtanulom aznap. Tudom, hogy jönnek egymás után a hangok, de nem szól ugyanúgy. Többször kell meghallgatnom, több különböző napon, hogy tökéletesen fel tudjam idézni magamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!