Balint1105 kérdése:
Miylen munkát tudnák szívesen végezni?
Figyelt kérdés
Szinte minden érdekel ami a tudománnyal kapcsolatos, fizika-filozófia-kémia-biologia-építészet-történelem-orvostudomány. De legjobban a világ egyetem.(még fiatal vagyok, de amit elhatározok és tetszik azt betartom, de még az önusztításig is.:(-ez rossz tulajdonságom2012. szept. 12. 19:56
2/4 anonim 

válasza:

Tőlem kérdezed, hogy te mit csinálnál szívesen? Honnan tudjam?
Szerintem először határozd el, hogy megtanulsz magyarul, és tartsd be akár az önusztításig is, bármit is jelentsen az.
(Csak hogy tudd: a "tudnák" verte ki a biztosítékot)
3/4 anonim 

válasza:

Legyél Meteorológus,vagy űrhajós.
4/4 A kérdező kommentje:
Rád 2/3 semmi szükségem sincs angolo az a nyelv amire szükségem van tanulok oroszul latinul és a magyar már ezek mellet épp hogy nem érdekel. Kösz a válaszokat, de az űrhajós nem ezzel foglalkozik (Az a nasa speciális kuatója amit egy különleges egyetemen tanítanak ahova bekerülni nekm túl macerás.)
2012. szept. 17. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!