Ha két nap szemben lenne egymással, valamelyik képes lenne árnyékot vetni?
Árnyékot egymásra? Nem. A körülöttük lévő bolygókon igen de mindkettő világít -.-
Próbáld ki 2 izzólámpával. Tegyél egymás mellé 2 égőt -.-
Gondolom a kérdező arra értette a dolgot hogy a Földön lenne e árnyék.tegyük fel hogy mindkettő napnak egyforma erősségű fénye lenne
Nem vagyok csillagász de szerintem akkor is lenne árnyék,de előfordulhatna hogy eltűnnének bizonyos időre attól függően hogy milyen szögben érik el a napsugarak a Földet és helyileg hol vagyunk
De ez csak egy tipp,a Tudományok kategóriában kellett volna feltenned ezt a kérdést,ott vannak szakértők,nem itt :D
Köszönöm mindenkinek.
A 2. hozzászólónak üzenem, hogy én nem használtam az "egymásra" szót, és hanyagolja ezt -,-', főleg ha hülye.
Már bocsi de én nem hülyéztelek le annak ellenér hogy buta a kérdés. Úgyhogy ehhez tarts magad és moderáld a szavaidat. Kösz.
és egészítsd ki a kérdést mert ennyi info nem elég a válaszhoz.
A kérdésedben nem szerepel az hogy arra gondoltál volna hogy a Földön vet e árnyékot
Komolyan mi bajod van? Válaszoltam teljesen nyugodt hangnemben te meg lehülyézel.
Ez szted normális?
Akárki is vagy egy kis kultúrát vagy nyugalmat tanulhatnál.
Első 3? LOL. Fizikából nem jeleskedtél fogadni mernék. Az első válasz az totál sztornó. hülyeség. És csak egy azaz 1 EGY válaszoló írt a földdel kapcsolatban. Továbbra is azt mondom hogy értelmes választ csak értelmes kérdésre tudok adni. De azért örülök ha már megkaptad a válaszod szóval megvan amit akartál. de ezt megtehetnéd úgy is h nem hülyézel le válaszolókat.
Puszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!