Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Nehéz bejutni a patológiára?

Purple 999 kérdése:

Nehéz bejutni a patológiára?

Figyelt kérdés
Idén fogok érettségizni viszont biológia fakultációt lemondtam mivel eszméletlenül rossz tanárt kaptam így nem lett volna meg az érettségi. Kérdésem az lenne, hogy biológia érettségi nélkül van e esély arra, hogy felvegyenek Szegedre orovisra. Patológus szeretnék lenni államin, de csekély esélyt sem látok, h felvegyenek. Azonkívül érdekelne más tapasztalata aki patológusnak készül vagy készült.

2012. szept. 3. 15:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Nincs esély, a biológia felvételi követelmény.
2012. szept. 3. 15:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
De a patológiára előbb-utóbb mindenki bejut. :)
2012. szept. 3. 17:03
 3/9 anonim ***** válasza:
De ha magántanárhoz jársz, meglehet az érettségi, annak nem "előfeltétele" a fakultáció. Csak önszorgalomból kissé nehezebb.
2012. szept. 3. 17:16
 4/9 anonim ***** válasza:

Idén fogsz érettségizni, és azt sem tudod hogy kötelező a biológia érettségi?

"Patológus szeretnék lenni államin"

Úgy érted orvostanhallgató szeretnél lenni államin? Mert patológusnak csak 6 év orvosi egyetem után tanulhatsz.

2012. szept. 3. 18:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Tudom,h orvosira kötelező csak az érdekelne,hogy ha nem csinálom meg akkor van e rá esély,hogy felvegyenek.Igen azt tudom,hogy először orvosi és utána szakosodás patológiára csak azt nem értem,hogy ez mind,hogy működik..Tehát a felvételi oda meg,hogy mennyire nehéz bent maradni államin és,hogy utána milyen vizsgák vannak a szakosodás után...:)
2012. szept. 3. 18:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha kötelező, akkor hogy vennének már fel nélküle? Gondolkodj.
2012. szept. 3. 18:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha nem csinálod meg akkor értelemszerűen nem vesznek fel. NEm csak biológia érettségi kell, hanem kémia vagy fizika is hozzá. Mind a két tárgyat emelt szinten kell teljesíteni.

Akik oda jelentkeznek, azok végzős korukra már régen tisztában vannak ezzel. Sőt már jó ideje készülnek az érettségire. Szóval nagyon bele kéne húznod, ha komolyan gondolod ezt az egészet.

Bent maradni nehéz. Nehezebb mint bekerülni. Szerintem.

2012. szept. 3. 19:08
 8/9 anonim ***** válasza:

"Tudom,h orvosira kötelező csak az érdekelne,hogy ha nem csinálom meg akkor van e rá esély,hogy felvegyenek."

Kötelező. Érted ezt a szót?

Írom máshogy: kritérium.

2012. szept. 3. 19:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Ráadásul emelt szinten kellene. Húzz rá még egy évet, járjál magántanárhoz, és akkor sikerülhet is!
2012. szept. 3. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!