A filozófus mit csinál tulajdonképpen?
Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 11:11
1/9 anonim válasza:
Ezen sok filozófus gondolkodik, sokuk egy életen át, de még senkisem jött rá :D
2/9 anonim válasza:
filozofál :D
magyarul lopja a napot és jól él a műdiplomájával :D
3/9 anonim válasza:
Az élet,és bizonyos dolgok értelméről próbál gondolkodni.Azaz gyártja a téveszméket:D
4/9 anonim válasza:
magyar tanárom magyarázata a filozófiára: amikor egy ember arról gondolkodik hogy pl a kréta az miért pont kréta...
5/9 anonim válasza:
olyan okosságokat találnak ki, amit a sok barom megoszt a fészbukkon.
6/9 anonim válasza:
Ezen gondolkodnak egész nap: " Létezem vagy nem?"
7/9 anonim válasza:
Hát biztos létezem, mert gondolkodok rajta hogy létezem, de ha nem jelzi a világban semmi, amit alkottam, hogy lássák, hogy létezem, akkor biztos, hogy én létezem, és nem csak a gondolat létezik, amiben az van hogy én létezem? :D
8/9 A kérdező kommentje:
És az egész nap ennyit csinál és még fizetést is kap érte?
2012. aug. 27. 13:38
9/9 anonim válasza:
Bye Alex-ként sok millióért zsűrizik egy 3. rangú tehetségkutatóban főműsoridőben egy kereskedelmi csatornán pirosra festett hajjal és feketére festett körmökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!