Amikor valaki tudatmodosító szer hatása alatt van, pl alkohol, fű, akkor a gondolatait a drog adja, vagy a drog csak előhozza a gondolatait?
A gondolataidat nem adja semmi. A gondolataid nem mások, csupán az agyban végighaladó impulzusok összessége. Tehát mint amikor a számítógépben az adott áramkörön végigmegy egy impulzus, akkor adott dolog történik.
A gondolataid is így működnek - viszont ha ezen pályákat befolyásolja valami, pl egy kábítószer, akkor más gondolataid lesznek. Mint amikor átkötsz egy áramkört.
tehát módosítja a tudatodat, vagyis az nem te vagy - akkor ki? a Gipsz Jakab?
hiszen leirtad te is, a tudatodat modositja; vagyis attol mert modositva van attol az meg a tied; beloled jon.
tegnap 21:05-el teljesen egyetertek.
Amikor en ilyenekkel kiserleteztem magamon, akkor bizonyos szerek levettek rolam a tanult/belemnevelt szabalyokat, viselkedesi formakat, neha elojott belolem az allat.
Mas szerek viszont mintha a bilincset oldottak volna le az elmemrol es ugy ereztem mint aki megvilagosodott es brillians otleteim tamadtak es ez nem csak az en kepzelgesem volt, hanem lattam a korulottem levo emberek amulatat, leesett allukat, mintha valami zseni eloadasat hallgattak volna (ok jozanok/tisztak voltak!).
Aztan ahogy elmult a szer hatasa elmult a 'zsenialitasom' is es ujra "normalis" hetkoznapi ember lettem...
Szerintem minden beloled jon, a kulonbozo szerek csak kulonbozo enjeidet/viselkedeseidet hozzak elo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!