Hogyan tudnek jobban megtanulni rajzolni?
Figyelt kérdés
Az a nagy problemam h akarmit elemtesznek konnyeden lerajzolom, de mikor fejbol onerobol probalok rajzolni semmi se sikerul, pedig azokat a rajzokat amiket nezek valahonnan anelkul 90%osan lemasolom h mernek bermitis.Valami otlet?2012. aug. 5. 22:09
1/4 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel. Emlékezetből nem tudok rajzolni, de ha előttem van pl egy kép, akkor egész jól le tudom "másolni".
2/4 A kérdező kommentje:
Ez idegesit.Hogy inkabb masolas mint rajzolas...
2012. aug. 5. 23:14
3/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy érted, hogy amit eléd tesznek. Mármint egy rajzot, amit lemásolsz vagy mit tudom én, egy poharat, amit lerajzolsz? Ha az előbbi, akkor megpróbálkozhatsz az utóbbival, ha az utóbbi, akkor sajnos gyakorolni kell. Ha van rá pénzed és érdekel is a dolog, elkezdhetnél járni egy rajziskolába.
Ha nem tartod gyerekesnek, akkor azzal is gyakorolhatod a fejből rajzolást, hogy megkérsz valakit, hogy mondjon neked különböző dolgokat, amiket meghatározott idő alatt kell felskiccelned- pl. 30 másodperc alatt. Igaz, hogy ez a krokizást gyakoroltatja, de a te problémádra is jó lehet. Amúgy ilyenből lehet nehezeket is adni, mi például megkaptuk egyszer a második világháborús katonát.. :D
4/4 A kérdező kommentje:
Az elemtett dolog alatt pl egy csendeletet ertek szal egy vaza meg egy szemuveg ,szoval egy kompozicio ha erted.Mondjuk igazabol nem ilyeneket szoktam inkabb rajzolni de nem ez a lenyeg.A krokizas az lehet jo lenne de az mar szinte ugyan az mintha csak rajzolnek valamit amit szeretnek...Szerintem.
2012. aug. 9. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!