Welche Rolle spielen die Freunde in deinem Leben2? -mit jelent
Zagyva lesz "csak" az érti aki "játszik" velem!!! -akire én gondolok ő tagad pedig sokszor azt érzem vele beszélgetek itt.
Kérdezgeti folyton, hogy mért megyek el és érzem valamilyen szinten fontos vagyok neki. Elmondjam neki, hogy azért szeretnék elmenni, mert úgy érzem lassan bele fogok teljesen szeretni? Vagy ciki? Le fog nézni? Túl gyerekes dolog? Megbolondulok! Gyomorgörccsel jövők minden nap dolgozni :(((( -ebből indult és azóta furi dolgok történnek velem.
"Vonzás módszertanák alapja kommentbe ágyazva kérdésekkel"-ez van velem itt sok válaszba magamra ismerek és irányítanak lassan szűkül a kör?-de mikor érek a játék végére :P ???
az emberek egymást tartják szellemi "rabságban"
Belém táplált szavak tv-ben mindenhol meghallom:
mi "csak" barátok vagyunk, barátságból szerelem, amnézia, személyiségfejlesztés, agykontroll, agymosás, dezsavű, flört, joghurt, víz, diéta, vonzás törvénye, szomszédok, rossz anya vagyok?, meleg, skizofrém, BK, bevonzás, Freund-Freundin, barátzóna,őrangyal, számok, ezotéria...
Amúgy kiesett egy rész tényleg az emlékezetemből és most újból előjött hogy jártam már ezeken az oldalakon régen és akkor is Ő-höz jutottam, meg most is-de ő tagad és ráadásul most kerül is nem olyan jó mint régen volt. Miért törlődött meg hogyan az agyamból ezek az emlékek?
Végül is szerintem filmekhez kapcsolódnak a történetek-lehet azért nem áll össze a kép nálam, mert én csak BK-öt nézem.
A meséket lassan nem engedem nézni a gyerekeknek ha belépek a youtub-ra is mind ezeket dobja ki pl. Én kicsi pónim VARÁZSLATOS BARÁTSÁG,(ez volt a furi-hogy elhitted, mennyi megmagyarázatlan dolog van a földön, de ez még nem jelenti azt hogy nem igazak mi döntjök el hiszünk-e bennük...)
Belépek a facebookra ott meg mind azok az idézetek amik rám igazak mostanában...
Mi van velem? Most hallottam először a vonzás törvényéről is ha vmit bevonzottam akkor az jó vagy rossz. Vagy engem vonzott be vmi vagy vki?
Amikor hívtál, hallottam de inkább elfutottam előled.!?
(amikor egyszer arra az oldalra keveredtem akkor mondták a többiek hogy egy házaspár trolkodik-én ismerem őket? a barinő zaklathat-a srácból nem nézném ki hogy "bántana" engem).
Na ez tényleg zagyva kiírás tényleg csak az érti aki ezt játsza velem...
Film kvíz :)
Anubisz rejtélyes háza
Helyesebben:
Milyen szerepet játszanak a barátok az életedben?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!