Ha a szem a lélek tükre, akkor aki vak az lelketlen?
"Mert mi a lélek tulajdonképpen? A testet behálózó mágneses energia szála amelyek a legvégén a bőrünket is átrajzolják. "
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de engem kifejezetten érdekelnének azok a bizonyítékok, amik ezt a kijelentést alátámasztják. :-D Mami! Nem kell minden zagyvaságot elhinni!
Inkább az a helyes meghatározás, hogy a jellemünk tükre.
Ha valaki hazudik akkor dupla gondolatokat alkot. az egyiket csak gondolja ott van elől és elé tolja a hazug gondolatot kimondva.
Aminek az a következménye, hogy dupla feszültségűvé lesz a homlok a szem és az arc felső része.
Amikor fiatal voltam és sok ember között fordultam meg, egyszerűen idegesített, mert megéreztem azt az erősebb sugárzást, ha beszélgettem az illetővel.
S mivel nekem mindig is erős volt a kisugárzásom, az érzékelésem a szemem, a tekintetem végképpen, ezt megéreztem, jól felpaprikáztam magam, mert utálom a hazug embereket-- ha még pimasz is volt, jól pofán csaptam és akkor még, simán megúszta.
Van elfelejtkezem és csak úgy gyönyörködök az unokáimba -- a nagyobbik megszokta a nézésem -
a kicsi nehezen viseli el-- mit nézel, ne nézz már, belém látsz... szokta mondani.
az ilyesmi azért van mert a szemünk nem csupán befogadja a fényt, de ki is sugározni képes a szem a homlokunk az arc felső része -- így válhatunk jó megfigyelővé is, persze ezt meg kell figyelni magunkon és lehet a koncentrációt gyakorolni, egy valamire figyelni-- akkor nem fognak benneteket átvágni ebben az életben!
Az értés miatt más minőségű a hazug kisugárzás -- égető elektromos kisugárzás
A figyelő viszont felerősödött mágneses kisugárzás-- az hasító, szúró, mert koncentráltan fókuszált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!