Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ha a szem a lélek tükre,...

Ha a szem a lélek tükre, akkor aki vak az lelketlen?

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 13:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Mert mi a lélek tulajdonképpen? A testet behálózó mágneses energia szála amelyek a legvégén a bőrünket is átrajzolják. "

Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de engem kifejezetten érdekelnének azok a bizonyítékok, amik ezt a kijelentést alátámasztják. :-D Mami! Nem kell minden zagyvaságot elhinni!

2012. aug. 3. 21:50
 12/19 anonim válasza:
b+...
2012. aug. 4. 18:31
 13/19 anonim válasza:
Na pl nekem ez a bajom a hogyha valakimtudatlan egyből le kell húzni mert ti olyan tökéletesek vagytok pedig elárulok nektek egy titkot ti sem vagytok külömbek egyetlen embernél sem mindenki hibázhat ,tévedhet,nem tudhat valamit lehet hogy buta kérdés de attól nem kéne egyből letolni na de akkor a kérdésre meg nekem csak annyi a válaszom hogy igazából azt mondják hogy a vak embereknek az gyik érzéke fejletteb pont azért mert elvesztette a látását és az isten valamivel pótolni akarta és még ha jól emlékszem akkor az úgy van hogy általában a szaglás vagy az érzések érzelmek erősödnek
2012. aug. 4. 21:22
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszem dönci, hanem tudom, hogy mi a lélek, hogy milyen a lélek, és mire képes a lélek ha testben van, vagy nagyon ritkán elhagyni képes a testet, és akkor mire képes egy élő lélek Attól függetlenül, hogy soha nem voltam vallásos, még is van tapasztalatom" ebben a kérdésben.
2012. aug. 5. 00:04
 15/19 anonim válasza:
Te meg jó nagy paraszt, hogy ilyen nagy marhaságot kérdezel. Ez még viccnek is rossz, de figyelj... próbáld ki.
2012. aug. 6. 19:40
 16/19 anonim válasza:
szerintem csak aki vak, annak a saját lelkébe kell belelátnia. elvégre az ember szeméből csupán mások kapnak "útmutatást". ha nincs meg ez a "tükör", csak te tudhatod, mi van odabent, benned
2012. aug. 6. 21:23
 17/19 anonim ***** válasza:

Inkább az a helyes meghatározás, hogy a jellemünk tükre.

Ha valaki hazudik akkor dupla gondolatokat alkot. az egyiket csak gondolja ott van elől és elé tolja a hazug gondolatot kimondva.

Aminek az a következménye, hogy dupla feszültségűvé lesz a homlok a szem és az arc felső része.

Amikor fiatal voltam és sok ember között fordultam meg, egyszerűen idegesített, mert megéreztem azt az erősebb sugárzást, ha beszélgettem az illetővel.

S mivel nekem mindig is erős volt a kisugárzásom, az érzékelésem a szemem, a tekintetem végképpen, ezt megéreztem, jól felpaprikáztam magam, mert utálom a hazug embereket-- ha még pimasz is volt, jól pofán csaptam és akkor még, simán megúszta.

Van elfelejtkezem és csak úgy gyönyörködök az unokáimba -- a nagyobbik megszokta a nézésem -

a kicsi nehezen viseli el-- mit nézel, ne nézz már, belém látsz... szokta mondani.

az ilyesmi azért van mert a szemünk nem csupán befogadja a fényt, de ki is sugározni képes a szem a homlokunk az arc felső része -- így válhatunk jó megfigyelővé is, persze ezt meg kell figyelni magunkon és lehet a koncentrációt gyakorolni, egy valamire figyelni-- akkor nem fognak benneteket átvágni ebben az életben!

2012. aug. 11. 01:08
 18/19 anonim ***** válasza:

Az értés miatt más minőségű a hazug kisugárzás -- égető elektromos kisugárzás

A figyelő viszont felerősödött mágneses kisugárzás-- az hasító, szúró, mert koncentráltan fókuszált.

2012. aug. 11. 01:10
 19/19 anonim válasza:
a vaknak is van szeme...
2012. aug. 13. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!