Létezik valami olyan színű fény, ami világosságot csinál, de a bogarak nem látják, így nem jönnek rá?
Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 15:04
1/4 anonim válasza:
El kell, hogy keserítselek! A bogarak (legalábbis a többségük) szélesebb spektrumban látja a fényt, mint az ember.
Nekem van itthon felszerelve kamerám, amin van infrasugárzó. A rovarok, és bogarak ugyanúgy keringenek előtte, mint a rendes lámpafénynél!
:(
2/4 A kérdező kommentje:
hmmm...hát köszi :( van szunyoghálóm, de vmiért már olyan furfangosak ezek a bogarak h azonis átjönnek vhogy.
2009. júl. 17. 16:07
3/4 anonim válasza:
Tegyél ki olyan elektromos rovarcsapdát amiben van infra (vagy kék színű) fényforrás. Arra mennek majd, és felakadnak a nagyfeszültségű hálón és kampec lesz nekik.
Nekem ez vált be a legjobban, a kémiai dolgok büdösek és károsak lehetnek.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi. igen ezeket a konnektorba dugható cuccokat énsem szeretem, meg különbensem jön be ha halott bogarakkal van tele a szőnyegem.
2009. júl. 19. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!