Te milyen formában képzeled el, a földbolygón kívüli
életet? Most itt arra Is gondolok hogy nem csak hús, vagy
vér vagy szerves anyagból van e valahol inteligens vagy
éppen nem inteligens életforma!? Vagy te millyenek
képzeled őket?
Figyelt kérdés
Azt tudjuk hogy az univerzum végtelen is lehet,mivel folyamatosan tágúl,és ez a szó tudjuk mit jelent! csak nehéz felfogni! de rengetek naprendszer van és rengetek bolygó lehet talán megszámlálhatatlan,ezek közűl Biztos rengetegen élnek számunkra idegen fajok! akik akár bármilyen alakot vagy anyagot ölthetnek? vagy aki inteligens lesz mint mi az csak is a földihez hasonló bolygón és hozzánk hasonlóan nézhet ki vagy beszélhet?
(Szerintem az evolúció az egy végtelen kombináció! )
2012. júl. 26. 01:43
1/10 hollófernyiges válasza:
Ajánlott irodalom: Stanislaw Lem: Solaris
2012. júl. 26. 12:42
2/10 A kérdező kommentje:
Jónak tűnik,kössz! de a válaszokat továbbra is várom!
2012. júl. 26. 12:59
3/10 anonim válasza:
A Solaris tényleg jó!
Szerintem nekünk embereknek nem terjed ki annyira a képzeletünk, hogy annál többet el tudjunk képzelni, vagy annál másabbat, mint amit láthattunk már valaha, vagy az őseink láthattak valaha, vagy ezek kombinációi a legkülönfélébb módon.
Bármilyen lények élhetnek bárhol, de képtelen lennék elképzelni. vagy mit szólsz ehhez: a te érzékszerveiddel nem is érzékelheted őket? Na? :)
2012. júl. 26. 21:11
4/10 A kérdező kommentje:
én simán elképzelelem az elképzelhetetlent is,számomra a földönkívüli élet bármilyen lehet még olyan is amit mi nem érzékelünk sőt:)
2012. júl. 26. 21:26
5/10 anonim válasza:
Akkor mond el, hogy képzeled. :)
2012. júl. 26. 21:34
6/10 A kérdező kommentje:
szerintem Gázbolygón is simán lehet élet! valami olyan lény ami elektromossággal(villám) és különféle gázok segítségével jött létre/él, vagy pl: szuperföldön(csak óceán) ember szerü lények(értelmesek)élnek vagy akár vákumban élő univerzum lények akik barangolnak az univerzumban:D persze itt nem az asteroidára gondolok,a jég alatt lévő baktériumokra hanem valami energia(sötét) anyagra aki formálhatja az űrt
2012. júl. 26. 21:40
7/10 A kérdező kommentje:
Meg ugye lehetnek" külömböző dimenziók! ami meg megintcsak elképzelhetetlen elképzelhető lényeket rejthet! és ha egy ilyen lény az egyik dimenzióban rájön arra hogy vándoroljon/kaputnyisson akkor elég veszélyes lenne az emberekre nézve! mert sztem ez egy békés bolygó viszonylag békés lényekkel akik magukkal tudnak csak harcolni/még
2012. júl. 26. 21:44
8/10 anonim válasza:
Jó, ezeket én is el tudom képzelni, mert ismerem az elektromosságot, a gázokat, a villámot, az energiát, stb. De olyat nem tudunk kitalálni, amiről még nem is hallottunk soha. Ez eddig még mindig csak egyfajta kombinációja annak, amit már megtapasztaltunk. :)
2012. júl. 26. 21:44
9/10 A kérdező kommentje:
Meg azt is eltudom képzelni hogy van most ebben a perben is olyan lény aki nemtudná elképzelni azt a formát anyagot amiből mi vagyunk! vagy épp hangot szóval már nem ártana találni valamit vagy hogy ránk találjon valaki vagy valami:DD
2012. júl. 26. 21:46
10/10 A kérdező kommentje:
nem is kell kitalálni olyat! mi azt vizsgáljuk ami körülvesz! ezért is terjed csak idáig a képzelet,de mi fény évekre is tudunk vizsgálódni és ott is ezt tapasztaltuk(nap,víz,villám,gáz,űr,vákum)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!