Tényleg lehetséges a vízen járás? (videó)
Ez tényleg igaz, vagy csak egy trükk? Több ilyen videó is van, a végén "megmered" az ember.
Tisztázzunk valamit. Ez a dinamó nevű csodabogár nem más, mint bűvész. Ez tény. Az, hogy ő varázslónak tetteti magát, nem más, mint a csalás. "A bűvészt is csak addig tiszteli, amíg nem tartja magát varázslónak" - szól a dakota közmondás, amit most találtam ki.
A kérdésre válaszolva: nem, nem lehetséges. Lehúz a gravitáció. Gondolkodj már reálisan, és ne legyél naiv. Pont ez a bűvész dolga, és ezért jó bűvész ez az ember. Az már más kérdés, hogy undorító módon ezt nem vallja be.
A vízben plexi van (átlátszó műanyag), állványokra erősítve, ezen megy végig. A legősibb bűvész trükk, eljátszotta már Chris Angel is egy medencében, beépített emberekkel a vízben... Az is már nyílt titok. Mindenki tudja, már rekonstruálták is. Közismert bűvész trükk a plexin vízben járás, itt se látsz mást.
A legtöbb bűvész varázslónak/csodatévőnek tetteti magát, és ez nem csalás, ez csak a show része. A közönségben mélyebb nyomot hagy, ha elhitetik vele (akár csak pár pillanatra is), hogy varázslatot lát.
látszik egyébként, hogy a víz gond nélkül eláztatja a cipőjét, átcsapnak rajta a hullámok, egy "igazi" vizenjárást én nem így képzelnék el :)
Én tudok olyat, amiben nincs semmi trükk. Lehet válogatni:
http://www.youtube.com/results?search_query=Jesus+Christ+Liz..
:)))
Épp annyira szélhámos mint a színész, amikor eljátszik egy másik embert.
Szórakoztat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!