Dinaaaa kérdése:
Eltűnök, vagy a súlyom kétszerese leszek, ha elkezdem enni magam?
Figyelt kérdés
A kémia és a biológia tanáromtól is kérdeztem, hogy ha elkezdem enni magam, akkor mi lesz?
Ilyen alternatívákat tettem:
- A súlyom kétszerese leszek?
- Eltűnök?
A válaszokat kérlek indokoljátok!
Köszi
2012. jún. 16. 23:20
11/15 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat de aki poénra vette azzal nem tudok mit kezdeni...
Tehát köszi :)
2012. jún. 18. 13:01
12/15 anonim válasza:
Mostmár meg ne haragudj, de ki a bánat vette ezt komolyra? Még te sem tudod elképzelni, hogy mekkora butaságot kérdeztél. A kaja mind eltűnik, amit megeszel? Nem, mert egy részét a wc-ben hagyod. Hát akkor ha magadat ennéd, akkor egy részed menne a budiba.
Szóval egyik sem a te opcióid közül.
13/15 A kérdező kommentje:
Na végre...neked leesett h mit akartam elérni....a lehető legegyszerűbb választ....köszi :)
2012. jún. 20. 21:37
14/15 anonim válasza:
Az energia megmarad ha levágsz magadbol 2 kg ot akor 2 kg val könyeb leszel megeszed akor ugyan anyi mint eredetileg de ezt megfogod emészteni igy elégeted egy részét lebontod hövé stb alakul + amit nem tudsz megemészteni az meg a klozetba szoval egyre keveseb leszel de eltuni nem tdusz mert mert nem tudsz anyit eni magadbol mert meghalsz :D
15/15 anonim válasza:
Viccet félre téve....Olyan nincs ,hogy teljesen felzabálod magad.Elkezded a kezednél ,mire eljutsz a válladig ,elvérzel.Ha csak ez a két opció van ,akkor eltűnnél ,mert lebomlanál és keresgélhetnek téged XD.Azt ajánlom ne edd meg magad.Amúgy ha ez lehetséges is lenne ,akkor sem tudnád megemészteni magad.Ja ,és jó étvágyat ,ha neki fognál ,remélem nem késtem el XD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!