Érettségizők vagy volt érettségizők! A magyar szóbeli pontozása hogy van?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy 25 pont adható a tartalmi kifejtésre és 25 pont az előadásmódra. Ez ugye összesen 50 pont, aminek minimum a 10%-át (5 pontot) kell elérni, hogy teljesítve legyen a szóbeli vizsgarész is. A kérdésem pedig: A 10%-ot, tehát az 5 pontot összesen kell elérni irodalomból és nyelvtanból, vagy külön-külön kell az 5 pont? Nem a kettesre hajtok, csak már nagyon izgulok... Köszönöm a válaszokat!2012. jún. 13. 07:55
1/5 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg vmelyik tanárodat ahelyett, hogy még ötször felteszed ugyanazt a kérdést?
2/5 anonim válasza:
Tényleg, mindenfajta rosszindulat nélkül, de ha bemész, leülsz, bemondod a neved, akkor megvan az 5 pont
Ha valamit improvizálsz, akkor van kb. 25 pontod
Szóval no para, nem kell izgulni :)
3/5 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: CSAK EGYSZER tettem fel a kérdést. Egyébként, ha én nem tudok valamire választ adni, ahhoz a kérdéshez inkább nem is írok semmit! ;)
A második válaszolónak köszönöm! :)
2012. jún. 13. 13:13
4/5 anonim válasza:
A kettőből együtt kell meglenni az 5 pontnak. De tényleg nem nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!