ANGOL! Segítene valaki? 1 levelet kellene írni és ez a feladat pontosan:
You have seen an advertisement in a newspaper. Simon Cook is searching for new owners for his golden retriever puppies. In a letter of 110 words try to persuade him ti give you one of his dogs. És ezeknek a pontoknak kell benne lennie: - what kind of house you live in
- what your neighbour is like
- your experience of keeping dogs
- why wou want to dog.
Előre köszi annak aki segít.
Tényleg?
De mi a gond?
Vagy azt várod, hogy valaki megírja helyetted?
Jó vicc.
Ha valahol elakadtál írj, segítünk.
De ha sok a pénzed megírom neked szívesen. :)
"why wou want to dog"
Ez mi a franc akar lenni?:D
Ha a szöveget sem érted, lefordíthatom, de megírni nyilván nem fogja, meg nem is tudja helyetted senki, ugyanis személyes tapasztalatokat kér a levél.
Az why you want a dog akart lenni csak félreírta...
Az a lényeg hogy:
"Itt láttam egy hirdetést az újságban. Simon Cook keres új tulajdonosok az ő golden retriever kiskutyáinak. Írj egy 110 szavas levelet, amiben megpróbálod rábeszélni, hogy neked adjon egyet a kutyái közül.
Aminek benne kell lennie:
- milyen házban laksz
- milyenek a szomszédaitok
- milyen kutya tartási tapasztalatokkal rendelkezel
- miért szeretnél kutyát
ezt csak te tudod megírni, mert ezekre a kérdésekre mi nem tudhatjuk a választ.
De remélem azért ezzel is segítettem valamennyit.
ma 10:56
Képes voltál google fordítóval fordítani, aztán utána okosnak állítod be magad... :) vicces.
Olvasd már el az első mondatot, legalább írd át magyarosra, ha már magadtól nem megy a fordítás...
És a "why you want a dog" szintén nem értelmes... tudom mi akart lenni, csak ennyire félre írni valamit óvodában is ritkán szoktak. Az "why do you want a dog".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!