Van olyan aki félig humán félig reál tantárgyakból jó? Én pl imádom a bioszt ami reál, a nyelveket ami humán, de a törit utálom, ami szintén humán.
Tekintve hogy most még azon is múlik a hozzáállásod hogy normális tanárnál vagy-e, vagy értelmesen van-e megszerkesztve a tananyag, akármilyen is lehet a preferencia összeállításod. Hányszor láttam ilyet.
Egyébként a történelmet én is azutábn kezdtem el tanulni hogy kiszakadhattam az iskolai évszámbiflázásból, és elkezdhettem a gazdasági, politikai témákon keresztül tekinteni. Úgy ugyanis már van értelme. Nem is lehet megérteni hogy mi motiválja a történelmi szereplőket amíg ezekről nincs fogalmad, hiszen nem is érted rendesen hogy milyen természetű problémákat kellett leküzdeniük.
Miért ne lenne? Nem minden fekete és fehér.
Én pl. a biológiát imádtam, a kémiát gyűlöltem. A fizikával elvoltam, a matekot értettem. A nyelvekkel elvoltam, a törit utáltam, a magyar elment...de pl. szerettem a rajzot, és bírom a magatartástudományi tárgyakat is most az egyetemen, pedig az is elég humán.
És orvosira járok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!