Mitől lehet, hogy majdnem minden reggelre bepárásodik a karórám belülről?
Most éppen annyira nedves, párás, hogy alig látom a mutatókat...
Lehet tenni ellene valamit?
A jelenség oka a az óra hátlapjának tömítése, ami már nem igazán tömít. :-)
Még ha vízhatlannak is adták el, gyengébb márkáknál ez csak részben teljesül.
Szoktál úgy fürödni, zuhanyozni, kezet mosni, hogy az óra a kezeden van?
Ha igen, akkor víz jutott az óra belsejébe, ami a kezed melegétől elpárolog, és lecsapódik az óraüveg belső felületén.
Megszüntetni úgy lehet, hogy leveszed az óra hátlapját, és felfordított állapotban hagyod szellőzni néhány óra hosszat.
Attól függ, milyen megoldású a hátlap:
- ha csak be kell pattintani a helyére, akkor csak órás tud segíteni a tömítés cseréjével.
- ha csavaros, akkor összeszerelés után megpróbálhatod szorosabbra húzni, hogy működjön a tömítés.
Örülnék, ha jeleznéd, sikerült-e megszüntetni a kellemetlen jelenséget.
DeeDee
Köszi a választ!
Szoktam vele fürödni, nem szoktam levenni. Kb. egy hónapja van meg, az első két hetet bírta rendesen...
Este szétbütykölöm, majd megírom sikerült-e . :)
Szétbütyköltem, egész éjszaka szellőzött, (remélem) teljesen kiszáradt. Eddig nem párásodott vissza, de majd meglátjuk reggelre mi lesz.
Köszi a segítséget!
Ha még olvassa valaki a postot!!
Ugyan ez a problémám.csak azt szeretném tudni,hogy kb. mennyibe kerül egy ilyen szervizelés!Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!