Mert vannak ilyen évek, amikor ebben az időszakban mindig esik az eső. Néphagyomány szerint, ha Medárd napján esik az eső, akkor 40 napig esik. Medárd napján nem esett, de másnap igen, és ha igazából 40 napig fog esni, akkor az azt jelenti, hogy július 19-20.-ig esik. Talán nem fog. Egyébként, amig ezt leirtam leszakadt az ég, hömpölyög a viz az utcán.
2009. júl. 1. 17:48
2/9 anonim válasza:
Azért esik az eső állandóan mert az emberek tönkretették és teszik is a bolygót!!!A tél sem jött meg szerinted miért nem?Alíg esett valami hóféle...
2009. júl. 1. 18:37
3/9 anonim válasza:
a medárd nap miatt nem azért mert "tönkretesszük a bolygót"
van valami front, vagy nem tudom, és nem birja ilyen tájt kivinni egy másik front cska 40 nap múlva. földrajzórán tanultuk ;)
2009. júl. 1. 19:23
4/9 anonim válasza:
Nem baj, ha majd meleg lesz, az meg majd a globális felmelegedés lesz, azt is az emberek csinálták, mint azt is, ha 15 év múlva méteres havak esnek. Bűnös ember!
2009. júl. 1. 20:18
5/9 anonim válasza:
Nagyon okos dolgokat írtak előttem, csak egyetlen dolgot nem említettek ami rettenetesen fontos: Viola születésnapja! Az égiek kedveztek neki, hogy végre fürödhessen és a család közösen járta az esőtáncot, ezért esett minden nap az eső.
Mindig ott van a legnagyobb vihar, amerre ő jár. Ha esőt szeretnétek, csak gondoljatok erősen Violára, viszont nyaralni mentek tájékozódjatok, hogy tiszta-e a levegő.
Remélem segítettem! =)
2009. júl. 1. 20:18
6/9 anonim válasza:
Igen tönkereteszik az emberek!
Nemond hogy a szomg is valakihez köthető!
A sok gyárfüst meg a minden tönkreteszi lassan már levegőt sem kapni :D
2009. júl. 2. 20:04
7/9 anonim válasza:
bocsánat szmog
2009. júl. 2. 20:04
8/9 anonim válasza:
Mert a napsütés hatására felpárolgó párát nem szállítja el semmilyen mozgó légtömeg (front), ezért ez megül itt fölöttünk és amikor a felhők telítődnek, akkor visszaesnek ránk. Addig fog folytatódni ez a folyamat, amíg egy markáns hidegfront ki nem söpri innen ezt a párás levegőt vagy nagyon sokára esetleg apránként kiszáradhat, de az több hét is lehet.
2009. júl. 2. 20:39
9/9 anonim válasza:
Aki nem tud válaszolni ne is válaszoljon! Azért esik mostanában eső mert még nyár eleje van és a junius és a julius mindig esős volt az augusztus lesz az igazán forró honap, még 200 évvel is esős volt mindig a juni meg a juli hónap, tehát nem amiat mert "tönkretettük a bolygót"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!