Az országos kompetencia mérést a tanárok leosztályozhatják?
Figyelt kérdés
...akár visszamenőleg is?2012. máj. 29. 18:11
1/5 anonim válasza:
igen ,sajnos
nekünk is megteszik...
2/5 anonim válasza:
Nem,mivel ők nem nézhetnek bele.
Azonnal dobozokba pakolják és küldik vissza Budapestre!
Csak szívatni akar a tanárotok szerintem!xD
3/5 anonim válasza:
Amikor anno nekünk volt ilyen, akkor kaptunk egy kódot, amivel fél év múlva én megnézhettem az eredményem.
A tanár tudtommal nem nézhet bele, semmilyen módon.
Szerintem csak azért fenyegetnek vele, hogyle lesz osztályozva, hogy összefossátok magatokat, készüljetek rá, és olyan prímára írjátok meg, hogy ti legyetek az országban a legjobb iskola ( ezzel elveszítve az egésznek a lényegét).
4/5 anonim válasza:
-nem osztályozhatják, mivel nem tantárgyi tudást mér
-de az eredményeket láthatják, sőt középiskolában a diák korábbi (általánosban írt) eredményeit is
5/5 anonim válasza:
Nekünk leosztályozták, ennek köszönhetően nem buktam meg. Mondjuk egy percet nem tanultam rá, mégis enyém lett a legjobb LoL xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!