Létezik olyan lámpa ami nem fényt, hanem sötétet "világít"?
Figyelt kérdés
Elég furcsa kérdés szerintem nem létezik illetve a feketelyuk, de az elnyeli nem sugároz. Érdekelne a véleményetek ismeretetek.2009. jún. 29. 19:45
1/12 anonim válasza:
a sötét a fény hiánya, így azt nem sugározza, hanem elvonja. Csak a fekete lyuk ilyen.
2/12 anonim válasza:
Nálam vehetsz is egy olyat asszem még van raktáron.
3/12 anonim válasza:
Nekem is van ilyen lámpám.A tescoban lehetett kapni.Végül is ha érdekel eladom.A számom 70/38106
4/12 anonim válasza:
Persze, hiszen mint Kern András kabarészámából tudjuk, sötétségmérő is van; nyilván épp ehhez fejlesztették ki. És akkor már csak egy kivehető ajtós NDK turmixgép, meg egy baromi ronda norvég teflon kell a boldogsághoz. :D
5/12 anonim válasza:
Persze, hogy van ilyen. Amiben kiégett az izzó...
és igen, elég furcsa kérdés volt :D
6/12 anonim válasza:
Majd ha odaértek a tananyagban, megérted miért nincs.
7/12 anonim válasza:
Valószinüleg ilyen lámpa mellett olvastad a fizika könyvet.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, gondoltam feldobom itt a hangulatot. :)
2009. jún. 30. 18:15
9/12 anonim válasza:
van olyan ultralámpa ami sötétlilásan világít, azt szokták köznyelven sötétfénynek nevezni
10/12 anonim válasza:
"Valószinüleg ilyen lámpa mellett olvastad a fizika könyvet."
:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!