A "wonderwall" kifejezés mit jelent?
wonderful-ra gondolsz.
Azt jelenti, csodálatos.
Pont annyira értelmes mint magyarban :D Mint külön kifejezés nem létezik, ezt biztosan állítom.
Az urbandictionary.com (szabadon szerkeszthető szleng követésére szánt szótár) két jelentést ad (közepesre pontozva, ami kis elterjedtségre és megbízhatóságra utal):
1. egy dal címe amit emós tinik szeretnek hallgatni;
2. szűzhártya.
Emós tinik? :D Nem tudom, ez az Oasis-nak egy száma, amit én nagyon szeretek, de egyáltalán nem vagyok emós, sőt! XD
Ha az Oasis-dalban szereplő 'wonderwall'-ra gondolsz, az valaki olyasvalakire utal, akit nem tudsz kiverni a fejedből, egyfajta lelki társ... Igazán nem tudom megfogalmazni, de valami ilyesmi.
én sem tudom de tükörfordításban azt jelenti CSODAFAL.
De szerintem nem erre gondoltak...
Valami olyat jelent, h az az ember, akit nem felejtesz el, nem tudod elfelejteni, aki jelent neked vmit :))
Csk egy kérdés: te olvastad az Szjg-t? sok ismerősöm megszerette ezt a dalt a könyv után... érdekes :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!