Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ateltetek mar egy foldrengest?

Tade kérdése:

Ateltetek mar egy foldrengest?

Figyelt kérdés
Amennyiben igen, milyen erzes volt? En 1 hete eltem at itt Olaszorszagban, 40 masodpercig remegett az egesz haz, megmondom oszinten halalfelelmem volt...
2012. máj. 25. 18:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nincs ilyen adat, en csak az itt leirtakbol vontam le a kovetkezteteseket, hogy mindenki hajnalban elte at....itt a tolunk 30 km-re levo varosban oriasi pusztitasokat vegzett....a gyarak 60%-a romokban, vagy reszben romokban hever....
2012. máj. 25. 22:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Érdemes megnézni itt a történeem nagy rengéseit: [link]

A legtöbbhöz van külön oldal, ahol ott a rengés ideje is. (sajnos gyakran csak UTC, de könnyen kiszámítható) Nem különsen gyakoriak a hajnalai rengések.

2012. máj. 25. 22:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. máj. 25. 22:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Komáromban lakom, volt már pár de szerintem nagyon enyhék voltak 2-4-es. A halálfélem a te esetedben szerintem normális reakció, főleg, hogy az Olaszokról nem tudom elképzelni, hogy sziklaszilárd épületeket húznának fel:)
2012. máj. 26. 11:38
 15/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, en meg valojaban dunaszerdahelyi vagyok, tehat nem vagyok hozzaszokva a foldrengesekhez...Amugy minden az epeteszmernoktol es a vasarlotol fugg....itt is vannak foldrenges allo hazak, es vannak sima csaladi-panel hazak, amik meg a 60-70 evekben huztak fel....sot egy 4 eve epult gyarresz teljesen leomlott mig a regi resze epp maradt...
2012. máj. 26. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!