Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ti ebben az évben mennyire...

Ti ebben az évben mennyire tanultatok jól?

Figyelt kérdés
13/L

2012. máj. 20. 15:59
 1/9 anonim válasza:

nekem szeptembertol kozepsuli en ebben az evben alig nyitottam ki a konyvet, fuzetet szoval nagy ivben tettem az egeszre

kulonben anyam merges ezert de engem nem erdekel

en vagyok az osztaly leggyengebb tanuloja, elso felevben 2,5 voltam na es? ritkabban tanulok

altalanosban eleg jol tanultam 4 5 koruli voltam aztan utana kezdtem eltunyulni

akkor kezdtem el ilyen lenni amikor egyszer kaptam egy 4 est matekbol 5. ben azt hiszem es en matekbol mindig is gyenge voltam amikor mondtam hogy van egy jo hirem es elmondtam hogy mi akkor rakerdezett hogy nekem a 4 es jo? ettol kezdve elkezdtem nem tanulni

matekbol kulonben bukasra allok most elso felevben 2 es voltam most ha atmegyek belole bulit rendezek

14 f

2012. máj. 20. 16:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Ez az első, legyél büszke rá, hogy ostoba vagy!

Jó lesz neked a kubikos szakma is, majd eltartod magad és a családod havi 40 ezer forintból, aztán fizetés napján ehettek majd kenyeret is, nem csak vizet!

Ez a baj a mai fiatalsággal, hogy ostobák, lázadók és tiszteletlenek...

Valahogy sürgősen meg kéne nevelni őket, mert ha utánunk ez a korosztály nő fel, akkor egy nagy szarhalom marad csak itt, nem valódi ország...

Én személy szerint összekaptam magam és az ország egyik legjobb és legnehezebb egyetemén csak négyeseket és ötösöket szereztem.

2012. máj. 21. 06:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Ja és hozzátenném, jövőre a csupa ötös a cél.
2012. máj. 21. 06:54
 4/9 anonim válasza:

OFF: Így van! Mutasd meg a világnak 88 mph!!!:D

Én is megvagyok elégedve magammal, a középiskolai éveim alatt (kilencediket kivéve) 4 egész felett volt az átlagom, most az utolsó év után lettem mondhatni a legjobb, 4,2, ami egy fiú számára mostanság nagyon is jó. Az érettségim is jól alakul, legalábbis úgy érzem, de 2 hét múlva derül ki minden..

Egyébként gépészmérnöknek szándékozom továbbtanulni. :)

Neked hogy megy a suli kérdező? :)

19/F

2012. máj. 21. 18:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Helyes helyes!

Mocskosul ki kéne irtani a köztudatból ezt a "hülyének lenni menő" dolgot, mert elképesztően káros...

2012. máj. 21. 18:43
 6/9 anonim válasza:

Nem is értem, miért ilyen céltalanok a mai fiatalok, miért nem gondolkoznak azon, mi szeretnének lenni és megtenni a tőlük telhetőt annak érdekében :S Nem is gondolnak arra mi lesz magukkal, ha nincs munkájuk?? Mert a szülők sem halhatatlanok...

19/F

2012. máj. 21. 19:50
 7/9 A kérdező kommentje:

Gratula 1. kommentáló! Látom te is csak olyan vagy, hogy "menőnek érzem magam, mert nem tanulok". Ez lesz a veszted. Igaza van az egyik kommentálónak, aki azt mondta, hogy majd havi 40 ezerből eltartod a családodat, valami kis semmiséggel... lehet, hogy kevesebbért, mint 40 ezerért...

Gratulálok a jó teljesítményekért mindenkinek! :)

Nekem elég jól megy a tanulás. Első félévben 4,4 voltam, most valószínűleg 4,8 leszek, most jól összekaptam magam. Matek és fizika lesz 4-es. A többiből 5-ös leszek, ha jól tudom.

Tavaly 4,6 voltam.

Meg vagyok elégedve a tanulásommal és a szüleim is!

13/L

2012. máj. 21. 20:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Nagyon ügyes vagy!

Csak így tovább! :)

2012. máj. 21. 20:52
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, te is! :)

Jövőre szeretnék összehozni egy szín 5-ös átlagot, bár a matekkal és a fizikával nem tudom, hogy fog menni... Megpróbálom.

2012. máj. 21. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!