Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi az a szakma ami nekem való...

Mi az a szakma ami nekem való lenne?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek rajzolni,inkább tervezni,Viszont a fizika,matek nem az erősségem.Ruhatervezésen vagy designon gondolkoztam.Van esetleg egyéb ami ezekhez hasonló?Tudom hogy ez relatív,de mennyire lehet megélni ezekből a szakmákból?
2012. máj. 16. 21:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Építészmérnök. Ahhoz is kell matek, de inkább a fantázián és az ötleteken van a hangsúly. A pontos számításokat az építőmérnök végzi. (Remélem, nem kevertem össze :) )
2012. máj. 17. 01:35
 2/2 Vree ***** válasza:

Ipari formatervező elég jó és tág szakma, bár kell hozzá a fizika + matek...

Azonkívül Mo.-n nem sok egyéni tervezésre van pénz, lévén mi készen vesszük át a legtöbb terméket.

Szóval mégse ez kell neked, amit most mondtam.

Nem tudom milyen a ruhatervező szakma, de mindenképpen érdemes utánaérdeklődni hogy mik a Mo.-i távlatok, nehogy kiderüljön hogy a gyakorlatban a tervezések 90%-a import.

2012. máj. 17. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!