Miert latszott szivarvany?
Figyelt kérdés
Ma (pentek junius 26dika) felneztem az egre es szivarvanyt lattam pedig reggeltol sut a nap meg van egy par keves felho es egy halbany szivarvany latszodott. Hogy kepzodhetett amikor meg eso sem volt. delutan 1 ora es 11 perckor volt2009. jún. 26. 12:33
1/5 anonim válasza:
A levegő páratartalma is előidézhet szivárványt ha a Nap a pára függöny és a Te látószöged megfelel a szivárvány megfigyelés feltételeinek.
2/5 anonim válasza:
OFF 12:33 kor tettedfel a kérdést,és a szivárványt délután 1:11 kor láttad? Hogy csináltad?
3/5 anonim válasza:
Utsó: gondolom Erdélyből ír.
Amúgy jól írja az első. A páratartalom (ami most elég magas a sok eső miatt) is előidézhet szivárványt, az ugyanis nem más, mint a vízcseppeken megtörő fény. De az is lehet, hogy ahol álltál ott nem esett, de ahol a szivárvány volt, ott meg esett.
4/5 A kérdező kommentje:
amiert gyakorikerdesek.hu ir nem azt jelenti h magyarorszagiak irnak csak ide
Erdelyi vagyok egy oraval elebb vagyunk mint ti magyarok most fel 3 nalunk nalatok csak fel ketto :p
2009. jún. 26. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!