Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért nem esett sok helyen az...

Miért nem esett sok helyen az eső, pedig előtte meleg volt és hideggel felhők is jöttek?

Figyelt kérdés
Mi rá a tudományos indok? Mi kell ahhoz,hogy essen az eső ezeken a dolgokon kívül?
2012. máj. 13. 22:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Melegfront esetén tartósabb eső várható többnyire persze zivatar nélküli. Én úgy tudom ha jön egy hidegfront nagy széllel tehát nem a zivatarral jövő szél van akkor nem alakulnak ki zivatarok meg esők sem. Lehet nagy marhaságot mondok javítson ki az aki szerint baromságot mondok, de én ezt így hallottam.
2012. máj. 13. 23:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha kicsi a páratartalom, akkor bizony nem esik az eső. Nyílván voltak helyek, ahol összejött, másutt meg nem. Attól is függ, hogy vannak -e hegyek. A hegyeknek a szélfelőli oldalán esik az eső, de az ellenkező oldalon nem.
2012. máj. 14. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!