Igaz, hogy a világ leghosszabb csuklása 69 évig tartott?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 08:57
2/10 Shai-Hulud válasza:
Nem. 1960. november 2-án indult el az első magyar csuklós busz próbaüzeme.
Tehát csak 52 éves a leghosszabb csuklós... :-D
3/10 anonim válasza:
Hogy kamu vagy sem, nem tudom, de több évtizedesről tudok. Egy spanyol nő szenvedett tőle, ha jól emlékszem a cikkre. (IPM-ben olvashattam róla, még a nyolcvanas években)
4/10 anonim válasza:
Nem, hanem 69 éves most egy ürge, aki öt évig csuklott.
5/10 anonim válasza:
Csak akkor múlt el neki mikor bejelentették a megszorító intézkedéseket.
6/10 anonim válasza:
És azóta folyamatosan csuklik gyf, bg, ov. :-)
7/10 anonim válasza:
Én is valahol olvastam egy hölgyről, aki talán ha 15 évig csuklott, végül a rekeszizmában egy rostot, vagy az azt beidegző egyik ideget távolították el műtéti úton, mert más nem segített. A 69 horribilis szám.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:D 2. xD
2012. ápr. 26. 17:15
9/10 Süle Dominik válasza:
A legenda szerint Charles Osborne 1922-ben disznot vágott amit felakart darabolni de elesett és elkezdett csuklani. Végül 1991-ben 69 évig tarto csuklásolás után tudta csak abba hagyni. Utána még pár honapot élt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!