Hogyan tanuljak?
Figyelt kérdés
Ezt én úgy értem hogy én tudok tanulni mert egy a4 es lap ha telivan irva megtanulom egy óra alatt de nekem az a problémám hogy sokat gépezek telefonozok és elveszi az időt bármit csinálnék hogy ne kelljen tanulni pedig tudok jol tanulni nem tom mitöl van ez.2012. ápr. 15. 21:18
1/3 anonim válasza:
Valami motiváció segíthet. Pl. Elteszel valami számodra vonzó dolgot, csokit, jó CD-t, ruhát bármit, és elhatározod, hogy csak akkor juthatsz hozzá, ha ötöst kapsz az iskolában. Ha nem megy egyedül, kérd meg anyukádat, barátnődet, nagymamádat, bárkit, hogy ő rakja el, és ne adja oda, amíg nem hozod az ötöst.
2/3 anonim válasza:
hát figyelj. nem tudok fiú vagy-e, vagy lány, de nekem csak az segített, hogy felújítottam az íróasztalom környékét, hogy több kedvem legyen ott ülni, és szép kinézetű, szépen vezetett füzeteket vettem, majd használtam. és akkor rádió benyom, könyv elő, és füzetbe jegyzetelek, vagy feladatokat oldok meg. és így napi 1-1.5 óra elég ahhoz, hogy tartsam a 4.5ös átlagom, amikor az elmúlt 3 évben mindig voltam pótvizsgázni több tantárgyból..
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat kifogom próbálni mindet. :D jah és fiu vagyok :D
2012. ápr. 16. 06:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!