Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Olvasott valaki Darren Shan...

Olvasott valaki Darren Shan könyvet? Démonmester?

Figyelt kérdés

Megfogott a könyv. [link]

Ha már olvasta valaki ezt a könyvet, vagy más Darren Shan könyvet, az írjon. Linkelhettek:D

2012. ápr. 15. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Minden könyvét olvastam idáig, itt figyelnek a polcon. Kivétel a kojaszan, az nem jött be. A vámpír-sorozata jobb, a démonmesterben meg leesett az állam a végétől.
2012. ápr. 15. 16:22
 2/4 anonim válasza:

Fúúú életem legjobb könyvsorozatai:D

A Vámpírkönyveket is el kell majd olvasnod!Baromi izgalmas,érdekesek a karakterek,nem az a szokványos vámpírsztori.

A Démonvilág is nagyon ott van:)Folytasd az olvasást nyugodtan,nem fogod megbánni!Én most olvastam ki a 6. könyvet és le fogom harakirizni magamat izgalmambanXD

Egyébként a kettőt összevetve:

A Vámpírvilág sokkal "enyhébb" mint a Démonvilág,vagyis az elkövetkező könyvekben készíts magad mellé egy vödrötXDViszont a Vámpírkönyveknek jobban megfogott a története.

Jó szereplőkben mindkettő bővelkedik,pl Grubbs a későbbiekben is nagyon ott lesz,közel lehet magad érezni hozzá,Dervishbe kicsit se zúgtam bele(XD)Bill-E nagyon szerethető,és sajnálható is:(

Vámpírvilág:Darren maga nagyon érdekes karakter,sokat lehet tanulni tőle,Mr. Crepsley olyan jó volt hogy külön sorozatot fog kapni:)(vagyis kapott,csak még nincs megjelenve magyarul)Harkatot imádtam,Vanchát imádtam,mindenkit imádtam:D

Egyébként a Démonvilággal kapcsolatban súgok valamit:Ne zavarjon össze a második könyv---Nem spoiler,de ha MAXimálisan a meglepetéseket szereted akkor ne olvasd tovább--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------A könyveket különböző karakterek mesélik el.A főszál marad Grubbsé,de a következőnél(Démontolvaj)már más történetét olvassuk.Három történetet ismerünk majd meg és ezek valahogyan kapcsolódni fognak egymáshoz.

2012. ápr. 22. 09:57
 3/4 anonim válasza:
Én csak a démonmestert olvastam :(.
2012. máj. 4. 16:08
 4/4 anonim válasza:

én a vámpírsorozatot olvastam és a 12 részt csak online tudtam elolvasni de szerintem végig tátott szájjal olvastam.Azt a sorozatot mindenképp olvasd el mert iszonyatosan jó.

A Város trilógiát is olvastam. A harmadik része durva picit dee annyira nem felnőttes, mint ahogy a könyv hátulján fenyegetnek.Ezek a könyvek is nagyon jók :)

Most kezdtem bele a démon sorozatba. Első könyvet kiolvastam és nagyon várom a kövi részt hogy olvashassam. Mindegyik Darren Shan könyvet ajánlani tudom :))

2012. júl. 29. 23:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!