Nagyon-nagyon fontos. Ki tudja megmondani nekem, hogy nyissak ki egy számzáras táskát ha elfelejtettük a kódot? A flex nem jó megoldás. K. a drága volt a táska.
Nézd, ha 3 számjegy, akkor az azt hiszem 1000 lehetőség, ha 000-t is belevesszük, és 999-et is. El kell kezdeni sorban haladni, mondjuk te megcsinálod 000-tól 150-ig, aztán átadod másnak, és így szépen sorban mindenki számolgat és tekerget egymás után. Aztán ha meguntátok, fölírjátok, hogy mit tudom én, 543-ig egyik sem jó. Legközelebb onnan folytasd.
Ha 4 jegyű a kód, akkor értelemszerűen ugyanígy, csak kicsit hosszabb folyamat. Ha vagytok rá ketten, akkor már 2-3 órának biztosan elégnek kell lennie. Nem érdemes elvinni lakatoshoz, meg feszegetni sem.
Egy számot forgass végig, és közben nézd a kis kereket. Valahol van rajta egy bemélyedés - a túloldalon nyílik.
20 mp alatt nyitható így (amúgy ezt minden rakodó, postás és szállító ismeri - úgyhogy nem sokat ér egy átlagos számzár).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!