Fogalmazást kell írnom segítene valaki?
Figyelt kérdés
Van egy olyan hogy Gina és Misi összehasonlítása írnátok egy pár jellemzőt? Meg van egy olyan hogy Mit tanul Ábel a rengetegben? ezt végképp nem tudom, és az utolsó: Kisherceg- róka megszelídítése ide meg mit írjak hogy ültek beszélgettek és egyszer csak? egypár mondatot nem írnátok?
Előre is köszönöm
2012. ápr. 9. 10:54
1/2 DM válasza:
Nem hiszzem h ez segít, eddig akárhányszor mondtam akárkinek rajtam kívül senkinek sem vált be, de azért ideírom:
Válaszd ki azt, amelyikről úgy érzed h a legjobban képben vagy, aztán csak hagyd áramolni a gondolataidat. Ami csak eszedbe jut írd le...
Tudom, valószínűleg nem ilyesfajta segítségre vártál. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!