Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi az a tower boom? Vagy mit...

Mi az a tower boom? Vagy mit jelent?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 12:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Milyen témakörben? Ha wakeboardozás, akkor google kiadja, amúgy meg szerintem arra a jelenségre gondolnak, amikor egy városban az ingatlanárak miatt elkezd a város felfelé nőni.

Egy igen érdekes videót láttam tavaly nyáron Shanghai-ban a Financial Centerben, annak a végén volt egy látványos rész:

http://www.youtube.com/watch?v=rB361zrUo58

2012. ápr. 4. 12:58
 2/6 A kérdező kommentje:

húúú tök jó video :D

ja nem ez tengeralattjárókkal kapcsolatos, wikipédián volt, de nem tudom mi, valami őrtorony lehet,

2012. ápr. 4. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Melyik wikin?
2012. ápr. 4. 21:17
 4/6 A kérdező kommentje:
2012. ápr. 5. 06:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Hajózás esetében a német BAUM szóból ered, ez a nagyvitorlát tartó oszlop (ha jól emlékszem).

Viszont itt a "boom net" kifejezés mást jelent:

"A barrier composed of a chain of floating logs enclosing other free-floating logs, typically used to catch floating debris or to obstruct passage."

[link]

2012. ápr. 5. 11:56
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, ezt az oldalt nem is ismertem :) jól jöhet még majd
2012. ápr. 5. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!