Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ha lehetne 1-2 klón belőlled?

Ha lehetne 1-2 klón belőlled?

Figyelt kérdés

akkor...

mit csinálnál velük?

mit csináltatnál velük?

vagy bármi más ötlet

és egyáltalán szükséged lenne a klónodra?

2012. ápr. 3. 03:12
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Van egy csmó embernek klónja. Úgy hívják, hogy egypetéjű iker. Nem tudom, miért hiszi mindenki azt, hogy a klón az egyenlő a rabszolgával. Egy részről a klón akkor sem örökli a tudásomat és a jellememet, ha történetesen életem során később készítik, mondjuk amikor 20 éves vagyok. Viszont a klón ugyanolyan gyorsan nő, mint a "rendes" ember, tehát ha 20 évesen klónoznának, akkor egy gyerek-klónom lenne, és amikor 30 éves leszek, akkor a klónom egy 10 éves gyerek. Önálló tapasztalatokkal, önálló akrattal, stb.

Szóval gondold át újra ezt a dolgot, meg azt is, hogy a "belőled" szót hogy írják.

2012. ápr. 3. 06:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Megkérném, hogy vegye meg neked a Magyar Helyesírási Kéziszótár egyik példányát, mert én nem érek rá ma megvenni neked, pedig igencsak nagy szükséged van rá!
2012. ápr. 3. 06:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Fú, én nagyon élvezném!

De csak akkor, ha hasonló hozzám :) Haladna a játékfejlesztés, mint a fene... Meg lenne kivel szimulátoron repülni :D

2012. ápr. 3. 08:07
 4/10 anonim ***** válasza:
ez jó kérdés!! Azt hiszem, kifordítanám az ember világunkat a mocskos bőréből és olyan rendet teremtenék hogy csak na!!
2012. ápr. 3. 13:01
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat és ne azon akadjatok már fel hogy "ll" van "l" helyett véletlen elírás-.-"
2012. ápr. 6. 04:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem azon akadtunk fent, hanem, hogy idióta a kérdés maga is.

Hatalmas ostobaságra vall azt feltételezni, hogy bárkinek a klónjai majd a rabszolgái lesznek, akik mosolygó arccal teljesítik minden vágyadat, mert hát ők úgyis csak klónok.

A másik probléma a már említett kor, biztosan sokra mennél mondjuk 30 évesen egy 2 hónapos klónnal...

Lehetne etetni, itatni, pelenkázni, egész nap figyelni rá...

Ilyenből kéne egy egész hadseregnyi, nem? ;)

2012. ápr. 6. 08:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Miért írod azt a kérdezőnek, hogy a kérdése idióta?

Gyakran az ember csak eljátszik a gondolatokkal és még ha semmi értelme nincs is jelen pillanatban-- nem azt jelenti hogy egyszer nem lesz ilyen őrültség.

Gyerekként többször eszembe jutott egy őrült gondolat, és egy napon bekövetkezett. Több évig játszottam vele.

Aztán amikor 1-18 felé közeledtem, akkor megrémültem tőle, de akkor már nem tudtam leállítani újra és újra eljátszottam"

Úgy 25 után arra gondoltam a végére járok egyszer és figyelni kezdtem a történteket-- könyvelő voltam akkor,

30 éves koromban felálltam az íróasztaltól és újra tanultam és kutattam-- majd egyre többet tudtam mindenről és bejártam az egész világot 50 éves koromig.

Holott a környezetem, a család megrémült tőle még beszélni se mertek róla, azt mondták őrültség amit művelsz-- így inkább sok mindent elhallgattam.

Ha lett volna belőlem 3 tucattal, ma más lenne a világ. NEM lennének szegények és nem lennének túlzott vagyonosok, Annyira rettegnének a meggazdagodástól hogy inkább rongyokba járnának csak ne kelljen félniük és szenvedniük! Szétszóródtam volna a világ minden zugába és megsemmisítettem volna minden fegyvert.

2012. ápr. 7. 02:46
 8/10 A kérdező kommentje:
ha azt vesszük de csak példa a Star Wars: Klónok háborúja c. filmben is ezrével 'készítettek' klónokat és még a fejlõdésüket is felgyorsították egy ideig szóval nem olyan biztos hogy ha 30 éved vagy te 60 leszel mire a klónod 30 hanem mondjuk te 34 a klón 4 év alatt lenne 20 évesnek megfelelõen
2012. ápr. 8. 04:54
 9/10 A kérdező kommentje:
*éves
2012. ápr. 8. 04:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Így is van.

És a Star Wars az egyik legminőségibb tudományos dokumentumfilm.

Házi feladat kész van már??

2012. ápr. 8. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!