Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek kit válasszak?...

Szerintetek kit válasszak? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Az van, hogy komoly választás előtt állok. Van egy oszt. társam aki uncsim is, és tavaly sok gond volt a barátságunkkal. Ebben az évben egy Fanni nevezetű lánnyal barátkoztam, majd hárman voltunk egy csapatban mert csatlakozott hozzánk Helga. Csak Fanni egész héten csak Helgával volt elfoglalva és szart a fejemre. Enci egyedül érezte magát, és így vele voltam. Viszont ma szólt Helga hogy ha helyettük Encit választom Elfelejthetem őt örökre. Az itt az akadály hogy Helgával semmi bajom, sőt őt szeretem. Fanni az aki már ...szóval értitek elég volt belőle..ha mondhatom így

Segítsetek legyetek szívesek . :/

2012. márc. 29. 18:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne válassz. Hagyd, hogy magától eldöljön a dolog. Addig is legyél mindenkihez kedves. Aki azt mondja, hogy nem áll szóba veled, ha a másikat választod, arra hagyd rá, hadd menjen. Majd megunja, és visszajön, vagy nem is érdemes vele lenni.
2012. márc. 29. 21:27
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm 
2012. márc. 30. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!