Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ezt a bűvész trükköt hogyan...

Ezt a bűvész trükköt hogyan is kell?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Azt szeretném megkérdezni hogyan is kell, hogy pl adnak a kezünkbe egy tollat, és ugy látszódjon hogy eltűnjön?

(Biztos ilyesmi mód hogy kabátujjba csusztatás, de biztos van benne valami "furfang")

aki tud írjon!

2012. márc. 27. 17:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Bocs a következő offért, de Google a barátod.

Tulajdonképpen csak egy bűvész tudja, íratkozz be egy bűvésziskolába!

2012. ápr. 3. 16:23
 2/3 anonim válasza:

Előző én bűvész vagyok.

Hát nem teljesen értem, hogy melyik trükkre gondolsz linkelnél egy videót? Amúgy borzasztó, hogy az emberek tudatába az égett bele, hogy az ingujj mindenre megoldás. Ezt azért találták ki az emberek mert a többi valós magyarázat túl nehéz(pedig igazából könnyű).

A trükkről pedig csak annyit értek egyenlőre, hogy kapsz egy tárgyat a kezedbe és a kezedbe eltűnik? Ha igen akkor nem mindegy, hogy pénz, toll, papír stb.-t tüntetünk el. Ha valami segítséget adsz vagy részletesebb leírást akkor könnyebb lenne elmagyarázni.

2012. ápr. 3. 21:26
 3/3 A kérdező kommentje:

Na vidit nm találok de egy telőt vett a kezébe és megrázta és hopp nincs ott.

[úgyértem hogy megrázta, hogy le föl mozdulat. de lehetett látni a telót de 1 mp múlva nem.]

2012. ápr. 23. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!