Árt, hogy alvás közben a fejem mellett van két mobiltelefon kb fél méterre? Ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
hozzáértők segítségét köszönöm!2012. márc. 22. 18:35
1/4 anonim válasza:
Nem árt. Ez egy ún. urban legend. Nyugodtan alhatsz.
2/4 anonim válasza:
Szerintem igen,olvastam hogy a telefonok kb. egy méteres körzetben káros(rákot okozó)sugarakat bocsátanak ki.Inkább tedd egy kicsit messzebb.
3/4 anonim válasza:
Ha nem töltőn van, akkor semmi gond. Ha töltőn, akkor zavarhat, én pl. észrevettem, hogy halkan, de zúg, és emiatt reggelre megfájdul a fejem. (Bár nekem ősmobilom van.)
4/4 anonim válasza:
"Szerintem igen,olvastam hogy a telefonok kb. egy méteres körzetben káros(rákot okozó)sugarakat bocsátanak ki.Inkább tedd egy kicsit messzebb."
Aha... Akkor ne mobilozz soha többé.
Az ilyen feltevéseknek semmi alapjuk nincs, leginkább ezós oldalakon lehet ilyeneket olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!