Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mivel lehet ezt magyarázni,...

Mivel lehet ezt magyarázni, mi történik ilyenkor a testünkben és tényleg ijesztő? (álmok, alvás)

Figyelt kérdés

Az egyik angol nyelvű oldalon találtam egy ilyen szöveget, most lefordítom szó szerint:

Menj aludni, feküdj le. Ez a módszer különösen akkor jó ha már nagyon fáradt vagy. Feküdj háton, a kezeidet tedd az oldaladra. De ébren kell maradnod közben. Az agyad jeleket fog küldeni a testednek, hogy "kiderítse", hogy készen áll-e az alvásra. Ezek a jelek viszketés, mozgási és pislogási ingerben jelenik meg, de te csak maradj mozdulatlan. (A szemed mindenképp csukva legyen) 20-30 perc múlva súlyt érzel majd a mellkasodon és talán még furcsa zajokat is fogsz hallani. Most már alvási paralízisbe vagy és ha kinyitod a szemedet elkezdesz majd hallucinálni (nyitott szemmel álmodni) semmidet sem tudod majd mozgatni, csak a szemedet kinyitni és becsukni. A tested már teljesen alszik. Így tudod kontrollálni az álmaid.

Ez elég izgalmasnak hangzik, gondoltam kipróbálom. Addig amíg el nem olvastam a kommenteket... Szinte mindenkinek működött de azt mondták, hogy szörnyeket, szellemeket, démonokat láttak, sikítani és mozogni akartak, de nem tudtak. Valaki úgy érezte, hogy letépik a fejét és élve felfalja valami. Szabályosan, mint egy rémálomba, csak sokkal valósághűen és nyitott szemmel, mintha drogoztak volna. És nem, nem ilyen ezoterika fanatikus emberek írtak, akik egész nap az EZOtévét hívogatják, hanem normális emberek. Ki akartam próbálni, mert érdekelnek ezek a dolgok, az emberi test, az agy, de nem merem ezek után.

Remélem valaki többet tud erről!

28/N

2012. márc. 14. 21:07
1 2
 11/16 anonim válasza:
9gag?:D
2012. márc. 20. 16:33
 12/16 A kérdező kommentje:
az :) az öcsém szokta olvasgatni, ajánlotta nekem is, hogy fejlődjön az angolom
2012. márc. 20. 16:36
 13/16 anonim ***** válasza:

9gag forever :D

Én azóta ki akarom próbálni, hogy fenn van a poszt, de amikor ki akartam próbálni, mindig elaludtam :D

Amúgy meg [link]

2012. márc. 20. 19:26
 14/16 anonim válasza:
linket tudtok küldeni? :)
2012. márc. 20. 20:56
 15/16 anonim ***** válasza:
9gag.com :P Már jó régi post, keresd ki, ha sok szabadidőd van :D
2012. márc. 22. 09:41
 16/16 anonim válasza:
Nekem egyszer egy olyan volt,h rendesen aludtam,legalábbis azt hiszem,és álmomban sztrókot kaptam,meg vmi jött felém,de nem tudtam mozogni,pedig szólni akartam barátomnak,h segítsen,mert azt hittem,h valós,és utána szó szerint felugrottam,lehet,h ez is ilyen paralízis volt.Nagyon érdekes.
2012. márc. 30. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!