Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogyan maradhat életben...

Hogyan maradhat életben Bartos Cs. István?

Figyelt kérdés

Lehet nem jó kategória, de nem igazán tudom, hova tegyem. Tehát aki nem ismerné, Bartosunk egy "internet celeb" hajléktalan filozófus, youtubeon megtalálható. Szó szerint évek óta a kukából él, és MINDENT megeszik.

Videóin megtekinthető, ahogy molylepkét, strandpapucsot, nejlonszatyrot, csigát(házastul), gumilabdát, kutyasz*rt, füvet, falevelet, penészes kenyeret avas kormos zsírral megkenve, kukacokat, cigicsikket, kavicsokat, aprópénzt... és további ínyencségeket falatozik. Természetesen ez eszméletlen mennyiségű kommersz piával(főleg tablettásbor) leöblítve, napi több doboz cigivel(van amit saját magának tölt, szatyortól kezdve minden van benne, finom lehet a füstje).

Tehát a kérdésem az, hogy hogyan képes ezt túlélni egy ember? Évekig ezt zabálni, és hogy nem beteg?

2012. márc. 13. 18:46
1 2
 11/20 tibi48 válasza:
64%

Bartos Cs István egy nem akármilyen jelenség.Én személyesen küldenék neki adományt,hogy még ne patloljon el,csak korántsem biztos ,hogy hozzá kerülne személyesen egy kisebb összeg amivel értékelném munkásságát.Egyébként a véleményem róla,hogy nem burkoltan elmebeteg és bizonyosan alkoholista is,viszont a Bear Grylls jelenthet neki,neki nem kell egy egész filmes stáb,aki gondoskodik róla hogy nehogy ott hagyja a fogát egyegy túléélsi mutatványánál.Az életfilozófiája rengeteg dologban egyébként stimmel.Nem kell javakat hajszolni,ugysem visszük a túlvilágra...ez tény.Neki a piálás okozza a boldogságot és mellékesen legyen valami a gyomorban.

Sajnos életmódjából itélve nem foggja az aggastyán kort elérni,de én kivánom neki.hogy minél tovább,kedves István vagy Csabának.Ő valóban életfilozófus aki átéli a dolgokat,nemcsak beszél róla.

2016. márc. 24. 09:40
 12/20 Berserker88 válasza:
Node, még is Grillezett Medve szolgált az SAS-ben, és nem Das ist Bartos. Amúgy nem tudom eldönteni erről az emberről, hogy ő ezt komolyan gondolja vagy amolyan marketing fogásként csinálja az egészet. :)
2017. márc. 5. 21:33
 13/20 anonim válasza:

Ahogy Bödőcs mondaná:

"Erős szervezet az is."

2018. szept. 27. 18:19
 14/20 anonim válasza:
16 évesen választotta saját maga ezt az életmódot.
2018. dec. 19. 20:03
 15/20 anonim ***** válasza:
Súlyos alkoholista, és már májcirozisban szenved,egy szervezet bármennyire erős egy idő után megadja magát, és mivel májcirozisa van és esze ágában nincs letenni az italt kb 2-5 éve lehet hátra, beteg amúgy is Paranoid Skizofrénia a betegsége
2019. szept. 23. 04:00
 16/20 anonim válasza:
Valami hír róla ?
2019. okt. 9. 19:51
 17/20 anonim ***** válasza:
Meaaa plö-plő.
2020. nov. 2. 02:30
 18/20 anonim ***** válasza:
Már 10 év eletelt és még mindig él.
2022. máj. 5. 20:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Persze azért nem kicsit köhög valamikor.
2022. jún. 18. 15:35
 20/20 anonim válasza:
Az hogy még 10 éve élt azt megértettem, de már lassan 30 éve él így ami amúgy durva :D ahhoz képest hogy milyen életet él neki a 40 kb olyan volt mint egy átlag embernek 90-95.
júl. 31. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!