Hogyan maradhat életben Bartos Cs. István?
Lehet nem jó kategória, de nem igazán tudom, hova tegyem. Tehát aki nem ismerné, Bartosunk egy "internet celeb" hajléktalan filozófus, youtubeon megtalálható. Szó szerint évek óta a kukából él, és MINDENT megeszik.
Videóin megtekinthető, ahogy molylepkét, strandpapucsot, nejlonszatyrot, csigát(házastul), gumilabdát, kutyasz*rt, füvet, falevelet, penészes kenyeret avas kormos zsírral megkenve, kukacokat, cigicsikket, kavicsokat, aprópénzt... és további ínyencségeket falatozik. Természetesen ez eszméletlen mennyiségű kommersz piával(főleg tablettásbor) leöblítve, napi több doboz cigivel(van amit saját magának tölt, szatyortól kezdve minden van benne, finom lehet a füstje).
Tehát a kérdésem az, hogy hogyan képes ezt túlélni egy ember? Évekig ezt zabálni, és hogy nem beteg?
Bartos Cs István egy nem akármilyen jelenség.Én személyesen küldenék neki adományt,hogy még ne patloljon el,csak korántsem biztos ,hogy hozzá kerülne személyesen egy kisebb összeg amivel értékelném munkásságát.Egyébként a véleményem róla,hogy nem burkoltan elmebeteg és bizonyosan alkoholista is,viszont a Bear Grylls jelenthet neki,neki nem kell egy egész filmes stáb,aki gondoskodik róla hogy nehogy ott hagyja a fogát egyegy túléélsi mutatványánál.Az életfilozófiája rengeteg dologban egyébként stimmel.Nem kell javakat hajszolni,ugysem visszük a túlvilágra...ez tény.Neki a piálás okozza a boldogságot és mellékesen legyen valami a gyomorban.
Sajnos életmódjából itélve nem foggja az aggastyán kort elérni,de én kivánom neki.hogy minél tovább,kedves István vagy Csabának.Ő valóban életfilozófus aki átéli a dolgokat,nemcsak beszél róla.
Ahogy Bödőcs mondaná:
"Erős szervezet az is."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!