Melyik nap kel fel a Nap leginkább délkeleten?
Ez egy értelmetlen kérdés.
Itt a földön mindenütt keleten kel föl a nap XD.
De ha összeiszol mindenféle hülyeséget lehet nem tudod majd arcal merre vagy oszt neked délen kel fel! :D
Nos ,hogy elbizonytalanítsalak teljesen elárulok egy nagy titkot. Éjszaka a szabad ég alatt mikor felnézel az a sok csillag az égen mind egy nap! Csak csillagoknak hívják őket! Kapaszkodj meg ez van!!!
3-4 bolygó van ami nem csillag az egész égen meg a hold. :D
Na mikor kel fel a nap nálatok? XD
Az a vicc ebbe hogy azt hiszed vicc pedig nem is az :D
A téli napfordulókor, azaz dec. 21-én.
Igen, tekintve, hogy nem az egyenlítőn vagyunk, a Föld tengelyferdesége miatt nálunk nem mindig keleten kel a nap. Télen kissé délebbre, míg nyáron kissé északabbra.
Pedro
Én csak azért vagyok itt hogy az első három hszen röhögjek, meg lecsapok egy labdát amit még nem tettetek meg:
szóval, harmadik válaszoló, hogy elbizonytalanítsalak, én is elárulok egy nagy titkot: csak egy Nap van az egész univerzumban, ő az: [link]
néha a köznyelvben kis betűvel írjuk az egyszerűség kedvéért, de a kérdező direkt nagy betűvel írta :D
Az a vicc hogy azt hiszed hogy azt hisszük hogy ez vicc, pedig nem is az - de tévedsz! :D
"Nos ,hogy elbizonytalanítsalak teljesen elárulok egy nagy titkot. Éjszaka a szabad ég alatt mikor felnézel az a sok csillag az égen mind egy nap! Csak csillagoknak hívják őket! "
Ahha. Rohadt nagy titkot árultál el, csak az a baj hogy Nap egyetlen egy van. A
És amit "néha" kis betűvel írnak az a hét egyik na
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!