Ady ugye a romantika korban élt?
"te ezt már sosem fogod megérteni"
Mit is kellene megértenem?Mivel én tiszta kitűnő voltam mindíg én értettem és most is ugyanúgy értem a versek festmények bármely művészi alkotás lényegét.Én soha nem vettem figyelembe a tankönyvírók elemzését pld.Ady nagysága nem változott semmit se József Atilláé.
Mivel én tiszta kitűnő voltam mindíg én értettem és most is ugyanúgy értem a versek festmények bármely művészi alkotás lényegét.Én soha nem vettem figyelembe a tankönyvírók elemzését pld.Ady nagysága nem változott semmit se József Atilláé.
De azt látom, hogy sajnos az Attila név korrekt írását nem sikerült bevésni az agyadba a színkitűnőséged dacára...
"Csak annyit tudok mondani, hogy te ezt már sosem fogod megérteni, valószínűleg ha én is akkor tanultam volna mint te, akkor én se tudnám."
En 2000-ben tanultam, kituno se voltam sose, ugyhogy elmondhatod nekem, mert ez amennyit eddig mondtal eleg nagy ostobasagnak tunik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!