Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ady ugye a romantika korban élt?

Ady ugye a romantika korban élt?

Figyelt kérdés
Holnap szóbelizek és nem vagyok benne biztos.:S

2012. febr. 28. 23:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%

"te ezt már sosem fogod megérteni"

Mit is kellene megértenem?Mivel én tiszta kitűnő voltam mindíg én értettem és most is ugyanúgy értem a versek festmények bármely művészi alkotás lényegét.Én soha nem vettem figyelembe a tankönyvírók elemzését pld.Ady nagysága nem változott semmit se József Atilláé.

2012. febr. 29. 00:12
 12/15 anonim ***** válasza:

Mivel én tiszta kitűnő voltam mindíg én értettem és most is ugyanúgy értem a versek festmények bármely művészi alkotás lényegét.Én soha nem vettem figyelembe a tankönyvírók elemzését pld.Ady nagysága nem változott semmit se József Atilláé.

De azt látom, hogy sajnos az Attila név korrekt írását nem sikerült bevésni az agyadba a színkitűnőséged dacára...

2012. febr. 29. 00:40
 13/15 anonim ***** válasza:

"Csak annyit tudok mondani, hogy te ezt már sosem fogod megérteni, valószínűleg ha én is akkor tanultam volna mint te, akkor én se tudnám."

En 2000-ben tanultam, kituno se voltam sose, ugyhogy elmondhatod nekem, mert ez amennyit eddig mondtal eleg nagy ostobasagnak tunik.

2012. febr. 29. 04:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem a romantika korában élt...
2012. febr. 29. 07:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Ady nem hazaáluló volt,hanem egoista. Azt tartotta magáról,hogy ősi magyar vezetők leszármazottja és különleges feladata van az országban lásd. Góg és Magóg fia vagyok én. Na meg aztán jól kihazsnálta azt a nőt,akivel kiment Párizsba,hogy egyengesse a karrierjét,persze azért néha-néha betért dugni egy sztriptízbárba. Barátunk ajándékba kapott egy szifiliszt is.
2012. febr. 29. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!