Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » AngolNET internetes angol...

AngolNET internetes angol tanfolyam. Valaki segítene nekem? Nagyon jó lenne. SoS

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék megtanulni angolul. Az ingyenes részeket kitöltöttem, a többit nem lehet, mert fizetős.

Én nem tehetem meg. Valaki felajánlaná a sajátját, hogy legalább egyszer megnézhessem?

2012. febr. 19. 16:23
 1/1 Pegaton Studio válasza:
Az AngolNET online tanfolyam fejlesztői és üzemeltetői vagyunk. Véletlenül találtunk rá a kérdésedre a Gyakorikérdések.hu-n. Szeretnénk segíteni. Bár az AngolNET jelenleg egy alacsony tagsági díjjal biztosít korlátlan hozzáférést a teljes tartalomhoz, abban az esetben, ha tényleg nem engedheted meg ezt, de nagyon elszánt vagy az angol tanulással, és még aktuális az igényed, jelezd felénk az info@angolnet.hu e-mail címen, és megadjuk neked a teljes hozzáférést. :)
2013. jan. 25. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!