Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetséges az, hogy...

Hogyan lehetséges az, hogy MO-n indiánok élnek?

Figyelt kérdés

Ugyanis találkoztam egy komplett indián családdal ami nagyon fura volt , azt mondták már régóta itt élnek. A felmenőik pedig Romániában éltek. De tényleg ez hogy lehet? Linkelnék képet de akkor törölnék a kérdést úgyhogy nem tudok ,de majdnem teljesen úgy néztek ki mint a filmeken az indiánok. Főleg az egyik srác akinek egyenes hosszú fekete haja volt. Még a "réz bőr" is megvolt.

(Persze most nem a c-típusú indiánokra gondolok - tehát tuti nem cigányok voltak)

2012. febr. 14. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Miért ne élhetnének itt indiánok? O.O

Idejöttek, letelepedtek, és itt élnek. A hagyományaikat is ápolhatják, amíg mást nem bántanak vele.

Mi ezen ilyen furcsa? :D

2012. febr. 14. 19:37
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát nemtudom. Miért jönnének ide? :D Ennek semmi értelme.

Csak nekem az volt a furcsa hogy ezek azt mondták hogy amit tudnak a családról , az annyi hogy mindig is európába éltek. Nekem ez fura :D Na mindegy

2012. febr. 14. 20:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg egy korábbi generációjuk jött europába még akkor amikor elkezdték őket likvidálni Amerikába. És fogadni mernék hogy ők nem is emlékeznek már arra hogy melyik ősük jött ide mert valószínűleg már a dédszüleik is itt születtek európába és itt is nevelkedtek. Én is ismerek egy kisebb indián családot ők csak származásilag azok viselkedésük teljesen normális emberhez méltó, dolgoznak, meg élik az életet ahogyan itt mások, a szülők meg a gyerekek már magyar állampolgárnak számítanak.
2012. febr. 14. 20:14
 4/6 A kérdező kommentje:

"csak származásilag azok viselkedésük teljesen normális emberhez méltó"

Hát még jó ,hogy emberhez méltó. Azért ne degradáld már le őket mint valami meztelenül járkáló nomád nép! Nagyon bölcs kultúrájuk volt , ahogy kapcsolatban álltak a természettel. Kiirtani őket meg aztán nagyon civilizált dolog volt.

Amúgy igen én is erre gondoltam. Hogy már generációk óta itt vannak. Az egyik srác például tök fehér bőrű meg ilyesmi. Szóval már vegyültek biztos

2012. febr. 14. 20:23
 5/6 anonim ***** válasza:

"Hogyan lehetséges az, hogy MO-n indiánok élnek?"

Úgy, hogy idejöttek, pl. az ecuadori és perui utcazenészek.

"A felmenőik pedig Romániában éltek. "

Akkor cigányok voltak, csak hülyítettek.

"tuti nem cigányok voltak"

Miért? Tudod, milyen sokféle cigány van?

2012. febr. 15. 02:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindegy mert nem cigányok voltak :D
2012. febr. 15. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!