Gárdonyi Géza ; Egri Csillagok című könyvből letudná nekem valaki írni a gyűrűnek (Jumurdsák gyűrűjének/amulettjének) az útját? (Bővebben lent! )
Figyelt kérdés
Kötelező olvasmány, és a tanárunk tett fel kérdéseket és ezt le kell írni. Valaki letudná nekem írni hogy kiknél kiktől lesz a gyűrűnek/amulettnek az újta? Mielőtt valaki belém akarna kötni, ELOLVASTAM! Csak nem tudom. nehéz az olvasmány. Elolvastam, de már az 5. fejezetnél kevésbé emlékeztem az 1.-re, pedig rá egy olyan 3-4 napra olvastam el. . Elolvasni újra nem lenne időm! De ha nem lesz kész akár egy válasz is 1-est kapok! Kérlek segítsetek! (komolyan elolvastam, de még a nyáron, és már nem emlékszem rá annyira) !2012. febr. 13. 16:55
1/1 anonim válasza:
Magyar Elektronikus Könyvtár:
Gárdonyi Géza: Egri csillagok
Letöltöd, mondjuk Word dokumentum formájában, a keresőbe meg beírod a kulcsszavakat: gyűrű, amulett, Jumurdzsák (és nem Jumurdsák, de esetleg Gyomorzsák – a cigány szerint).
Egy kis ideig el fog tartani, de ne félj, nem kell az egészet még egyszer elolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!