Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Valaki olvasta az Oidipusz...

Simsoncross kérdése:

Valaki olvasta az Oidipusz királyt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! :) szóval, el kellett Antigonét, és Oidipusz királyt olvasni. Antigonéból dolgozatot írtunk, 5-ös lett, de Oidipuszra nincs időm már. Házi feladatnak megkaptuk, hogy Oidipusz gondolatait írjuk le 1db A/4-es lapra. Elolvasni nem enne túl nehéz, de sajnos mostanában túl vagyok terhelve, és német tételt tanulok. Remélem megértitek, tehát a gondolatairól várnék 1-2 mondatokat. Köszönöm előre is :)
2012. febr. 6. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:
A kedvencem a görög mitológia.Szinte mindet ismerem,ahogy Antigonét,és Oidipuszt is..Végül is A/4 lapra kéne leírni Oidipusz tragédiáját??
2012. febr. 6. 20:02
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát nem teljesen a tragédiáját, hanem arról, hogy mit gondolhat/gondolhatott Oidipusz, amikor a végén mindent megtudott, és mi járhat a fejében. Nagyon szépen megköszönném, ha tudnál segíteni :)

Közben németezek, de 7-8 percenként fellesek :)

2012. febr. 6. 20:05
 3/5 anonim válasza:
Ne olvass sokat káros az agynak!!!
2012. febr. 6. 20:06
 4/5 anonim ***** válasza:

" A kérdező kommentje:

Hát nem teljesen a tragédiáját, hanem arról, hogy mit gondolhat/gondolhatott Oidipusz, amikor a végén mindent megtudott, és mi járhat a fejében. "

Amit te ide leírtál az nem olyan egyszerű.Ugyanis akkor a saját gondolataimat kéne leírnom neked.Vagyis hogy én szerintem mire gondolhatott,mi járhatott a király fejében ahogy elkezdte kibogozni a szálakat..Én nekem megvan a saját elképzelésem a történetről.De lehet,hogy te nem így gondolod..

A gondolataidat nem tudom leírni neked..

2012. febr. 6. 20:26
 5/5 A kérdező kommentje:

És egy két gondolatszót? :)

Az az igazság, hogy kb 10 ig tanulom a németet, és akkor még elkezdem olvasni, de túl sok nem fog menni, elvégre még csak elsős gimis vagyok. Valamikor pihenni is kell. Nagyon-nagyon megköszönném :)

2012. febr. 6. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!